Deepcol ak620 nasıl?

Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar başlıkta söylediğim hava soğutmayı alan kullanan varmı? Yakında sistemi yükselteceğim 7800x3d 9800x3d yada işte 9600x daha karar vermedim iyi bir amd işlemcisi alacağım. Bune göre nasıldır? Biliyorum thermalright ın falan güzel soğutıcuları var. Ama Led göstergesi hoşuma gitti. Özellikle alıp kullanan varsa yorum yaparlarsa sevinirim :)

ürün olarak güzel ama bu parayı kesinlikle hak etmez. Gördüğüm kadarıyla 2900 den başlıyor.

1500 liraya thermalright phantom spririt alın. hem daha iyi soğutur hem de yarı fiyatına gelir.

ürün olarak güzel ama bu parayı kesinlikle hak etmez. Gördüğüm kadarıyla 2900 den başlıyor.

1500 liraya thermalright phantom spririt alın. hem daha iyi soğutur hem de yarı fiyatına gelir.
Herkes bunu öneriyor. Peki ilerde üst düzey bir işlemci alırsam 9800x3d falan yine de iyi bir şekilde üstesinden gelir mi?

Herkes bunu öneriyor. Peki ilerde üst düzey bir işlemci alırsam 9800x3d falan yine de iyi bir şekilde üstesinden gelir mi?
o paraya işlemci alıyorsanız kaliteli bir 360mm sıvı soğutma alın bir zahmet :D

Sıvı soğutma almayacağım. Çok bir esprisi yok sadece pahalı. Zaten elimde sıvı soğutma var. Onu satacağım.
elinizdeki sıvı soğutma modeli nedir? bunun dışında kaliteli bir sıvı soğutma farkı gösterir

Nefretim yok ki neden 3 4 derece için 6 7 bin daha ekstra vereyim?
6-7 az oldu hocam bi 10k falan ekstra vermeniz lazım .d Sıvı soğutucu hem estetik açısından hem de çoğu zaman soğutma açısından daha üstün oluyor. Eğer üst seviye bir işlemci kullanmıyorsanız kaliteli bir kule tipi soğutma da yeterli oluyor çoğu zaman ama hem soğutma hem estetik açısından üstün olunca 2-2.5k farkla insanlar seçebiliyor sıvı soğutmayı ki haklılar. Kule Tipi kadar estetik bozan bir şey yok kasada

6-7 az oldu hocam bi 10k falan ekstra vermeniz lazım .d Sıvı soğutucu hem estetik açısından hem de çoğu zaman soğutma açısından daha üstün oluyor. Eğer üst seviye bir işlemci kullanmıyorsanız kaliteli bir kule tipi soğutma da yeterli oluyor çoğu zaman ama hem soğutma hem estetik açısından üstün olunca 2-2.5k farkla insanlar seçebiliyor sıvı soğutmayı ki haklılar. Kule Tipi kadar estetik bozan bir şey yok kasada
Yani hocam o senin görüşün zevkler tartışılmaz. Sen seversin ben sevmem okey :)

Geri