Baki isimli üyenin son içerikleri

1. Baki

valorantta anlık fps düşme sorunu

144 sabit olamaz o zaman ya monitörden açık ya da oyundan.
  2. Baki

Oyundaki ayarlardan vsync özelliğini kapatmanız lazım.
  3. Baki

Vsync özelliğini kapatın.
  4. Baki

10 günlük anakart bozuldu

Yeni anakart mı alacam şimdi ben tamiri olur mu? 1700 pin anakartlar çok pahalı.
  5. Baki

10 günlük anakart bozuldu

10 gün önce sıfır 2. El bi sistem dizmiştim sorunsuz kullanıyordum. Dün sabah internetten aldığım yeni kule tipi soğutcuyu takıp işe gittim gece eve gelip pcyi açtım ve sıcaklık değerinin stok soğutucuya göre yüksek olduğunu gördüm. Kasayı açıp bir şeyi yanlış yaptım mı diye bakarken sonradan...
  6. Baki

Yardım Msi H110M PRO-VD Start almıyor

Sabah pc'yi açtığımda açıldı ve her zamanki gibi bios şifresi istedi. Bios şifresini bilmediğimden, yeniden başlatmak için pc'yi kapattım. Tekrar açmaya çalıştığımda pc start almadı. Farklı bir anakart takıp çalıştırdığımda psu çalışmaya başladı psuda sorun yok. İşlemciyi çıkarıp taktım yine...
  7. Baki

Çözüldü✓ Oyun oynarken ekran gidiyor

Pubg'ye girip test ettim tekrar, arayüzdeyken sıcaklığın 75 derecelere çıtığını gördüm. Sanırım sorun sıcaklıktan kaynaklanıyor, nasıl çözebilirim bu sorunu hocam?
  8. Baki

İkisini de teste soktum anormal bir durum/hata oluşmadı hocam anlamış değilim. Yarın ekran kartını farklı bir bilgisayara takıp deneyecem bakalım. 1614807431 Umarım ekran kartında sorun yoktur. 1614807530 Harddiskte bir cızırtı sesi var aşırı yavaş çalışıyor sanırım ona da bir el atmam gerekecek.
  9. Baki

Harddiskten bir cızırtı geliyor onunla alakalı bir problem olabilir mi?
  10. Baki

Tüm parçaları tekrar 15 dakikalık teste soktum. Ekran kartı sonuçları aynı geldi, Psuda bir hata meydana gelmedi, Cpu da carsh vermedi ama anormal derecede bir soğukluk var %100 testte en fazla 52 dereceye çıktı ortalama 48 derecelerde boştayken 15 derecelerde geziyor nasıl bu kadar soğuk...
  11. Baki

Hocam yine aynı sonuç 3 4 saniyede crash veriyor. Bir kaç forum okudum sanırım yeni sürümünde sıkıntı varmış OCCT'nin 6.2.0 sürümünü yükleyip test yapıyorum şu an sonuçları yazarım.
  12. Baki

Hayır hocam OC yapmadım. Test ediyorum şu an. 1614801136 7 Saniye içinde crash verdi psu testi. 1614801892 Cpu testi yaptım, cpu testinde de crash verdi ekran kartı hariç tüm parçalarda sıkıntı mı var anlamadım.
  13. Baki

Testleri yaptım hocam sonuçlar şu şekil; 15 Dakika VRAM Test: Max 56.4 derece ortalama 52 derece, 32 iterations, Hata/Crash yok. 15 Dakika 3D Test: Max 79.6 derece ortalama 78.5 derece, %100 kullanım, Hata/Crash yok. Test sırasında anormal bir durum olmadı.
  14. Baki

Bir saat boyunca beklemeli miyim hocam? 1614798351 3D Testinde 80 derecelerde şu an hocam.
  15. Baki

Dediğinizi yaptım hocam ama maalesef sorun düzelmedi donanımsal sanırım bu konuda herhangi bi' bilginiz var mı? 1614797568
Geri