• B
      Baki45, Laptop aldım hatamı yaptım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evde kalıyorum fakat eve sadece yatmadan yatmaya geliyorum 1741224375 75 hocam ama fps oyunları oynuyorum fortnite cs valorant
    • B
      Baki45, Laptop Önerileri kategorisinde Laptop aldım hatamı yaptım başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar acer nitrov15 aldım bende önceden 1660 süperli bir sistem vardı geçen sene satmıştım şimdide hem üniversite hem oyun diye laptop aldım 4050...
    • B
      Baki45, Acer nitro mux swtich sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yok hocam sadece valorant cs fortnite oynuyorum hikayeli oyunda oynarsam ps5 ten oynuyorum
    • B
      Satmalımıyım hocam peki bu laptobu cs valo fortnite oynuyorum günde 3-4 saat 1741212524 Sizin fikriniz nedir hocam satmalı mıyım
    • B
      Testleri izledim ve aldığım fps ler daha az geldi 1741212145 Hocam soğutmadan yana sıkıntım yok ağır oyunlar oynamıyorum ama dediğim gibi fpsler beni...
    • B
      Hocam cs de 130-190 arası valorant 200-250 arası fortnite 100-150 arası ayarlarda cs de sadece orta ve diğerleri düşük az geliyor bana aldığım laptop kötü...
    • B
      Monitör almam lazım o zaman öyle midir
    • B
      Nasıl yapacağım nvidadan pyhx den yaptım o my
    • B
      Hocam özür dileyerek söylğyorum model adını bulamadjm fakat aldığım link bu...
    • B
      Baki45, Laptopda düşük fps sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam benim konumada bakabilir misin
    • B
      Baki45, Laptop Teknik Sorunlar kategorisinde Acer nitro mux swtich sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar dilerim bende Acer nitro v15 var 165hz ekranı var 4050 ve bu laptopu alan görmedim başka youtubde filanda benim...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,294
Üyeler
169,270
Son üye