bakiikoc isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Asus Servis Rezaleti: Sağlam Giden Anakartın Pinlerini Ezip Ücret İstediler!

monitörünüze gürbüzle vurup geri gönderebilirlerdi hiç almamaları daha iyi olmuş hocam emin olun bir şekilde kırar elinize en garanti nasıl kırık gelir onun yollarını oturur düşünürlerdi
  2. B

Yardım Asus Servis Rezaleti: Sağlam Giden Anakartın Pinlerini Ezip Ücret İstediler!

Doğru hocam, tam olarak öyle. Hatta yapabiliyorsanız Asus'tan hiç ürün almamak en mantıklısı. Allah korusun, sağlam ürünü bozup tamir adı altında kaliteli ürünü kalitesiz ürüne çeviriyorlar. Zaten servise gönderme sebebim de yine fabrikasyon bir hata olan, arkadaki pirinç tanesi kadar küçük SMD...
  3. B

hocam çok haklısınız o yüzden artık direk HQ ya yani Amerika'daki baş şirkete mail ile durumumu belirttim oradan çözülürse çözülür şahsen tüketici hakem heyetinin bile vereceği karar 6 aya kadar uzuyor o yüzden elimden gelen olabildiğince insan toplayıp bu durumu 2. kez gerekirse 3. kez HQ ya...
  4. B

hocam asus hq ya yazdım aslında toplu bir şikayet oluşturulması gerektiğini düşünüyorum çünkü bu konuda tek mağdur olan ben değilim bir sürü insan var sizin gibi benim gibi 1790633384 haklısınız hocam ama işi yapamıyorlarsada önemsemiyorlarsa da bıraksınlar ya direk asusun türkiyede servisi...
  5. B

[H2 id='lemci+Servise+Gitmeden+nce+Byle+di']İşlemci Servise Gitmeden Önce Böyle İdi[/H2] [H3 id='BServiste+lemci+arka+kondansatr++dzeltmek+iin+pin+soketine+grbzle+vurduktan+sonra+byle+oldu+B']Serviste İşlemci arka kondansatör ü düzeltmek için pin soketine gürbüzle vurduktan sonra böyle oldu...
  6. B

Herkese merhaba, ASUS yetkili servisinin yaşattığı mağduriyeti kısaca özetlemek istiyorum. ASUS ROG Strix B850-A anakartımı ufak bir SMD kondansatör onarımı için, soketi sapasağlam ve koruma kapağı takılı olarak servise gönderdim. Servis giriş raporunda da sokette hiçbir fiziksel hasar olmadığı...
  7. B

Render ve Oyun İçin Am5 Sistem Topluyorum - Fiyat/Parça Değerlendirmesi

hocam aldım onayladım daha iade edemem iade etmek çok aklımdan geçti işlemci temiz duruyor o yüzden etmedim inşallah sorun çıkarmaz çıkarıcak bir yanı şuanlık gözükmüyor elimde ram sıvı soğutma olmadığı için test edemedim arkadaşın attığı test sonuçlarına güveniyorum sorun çıkmaz umarım çıkarsa...
  8. B

Teşekkür ederim. Sistemimi genel olarak temiz 2. el parçalarla kurmak istiyorum. Sadece işlemci konusunda içimde ufak bir şüphe var; sıfırı 21.000 TL iken 18.000 TL civarı bir bedel ödedim. 3.000 TL'lik fiyat farkı için bu riske girmeye değer mi, ürün elime geçene kadar tam bilemeyeceğim. Yine...
  9. B

Arkadaşlar merhaba, Güncel olarak ikinci el bir sistem toplamaya çalışıyorum. Piyasanın epey şişik olduğunun farkındayım ama hem render ağırlıklı çalışabileceğim hem de oyun oynayabileceğim bir bilgisayara acil ihtiyacım var. Önceliğim dolandırılmamak ve doğru parçalara doğru fiyatları vermek...
Geri