monitörünüze gürbüzle vurup geri gönderebilirlerdi hiç almamaları daha iyi olmuş hocam emin olun bir şekilde kırar elinize en garanti nasıl kırık gelir onun...
Ülkemizde maalesef bazı firmaların müşteriye verdiği değer 0. Bazen oluyor iyisine denk geliyorsunuz bazen oluyor böyle kötü tecrübeler yaşıyorsunuz...
Doğru hocam, tam olarak öyle. Hatta yapabiliyorsanız Asus'tan hiç ürün almamak en mantıklısı. Allah korusun, sağlam ürünü bozup tamir adı altında kaliteli...
Bga neresi hocam
1790670553
Burdan anladığım şey şu ikinciel alarak bence doğru yapıyorum sıfırın pek bi avantajı yok garantili falan diye herşeyi sıfır...
Geçmiş olsun, 2022 de asus Z690 tuf anakartta yaşadım. Kartı yolladık alakasız yerde 1 yıl olmayan kartta oksitlenme var dedi . Utanmadan servis point o...
bende şu anakartı gönderdim güya müşteri memnuniyeti kapsamında 2 biosundan biri bozuktu onu flashlayacaklardı. İşlemci soket pinlerindende birkaç tanesi...
ASUS Türkiye'nin servis kalitesi gerçekten rezalet seviyesinde. Ürünü servise gönderiyorsun, sağlam verdiğin cihazı hasarlı şekilde geri alıyorsun; üstüne...
hocam çok haklısınız o yüzden artık direk HQ ya yani Amerika'daki baş şirkete mail ile durumumu belirttim oradan çözülürse çözülür şahsen tüketici hakem...
şöyle diyim , Ticaret bakanlığı ürünü biraz daha düşük ücretle alırsın ama garantisi olmasa derse gözüm kapalı ürünler alırım , Türkiye'de garanti işi...
hocam asus hq ya yazdım aslında toplu bir şikayet oluşturulması gerektiğini düşünüyorum çünkü bu konuda tek mağdur olan ben değilim bir sürü insan var sizin...
Türkiye'de servis gerçekten şans işi , Ben de Gigabyte anakartımı endeks bilişime yolladım , adamlar çalışan anakarta bozuk ve Statik poşetin içinde...