Yardım Asus Servis Rezaleti: Sağlam Giden Anakartın Pinlerini Ezip Ücret İstediler!

Bga neresi hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burdan anladığım şey şu ikinciel alarak bence doğru yapıyorum sıfırın pek bi avantajı yok garantili falan diye herşeyi sıfır almaya çalışıyor insanlar ama sonuç bu şekilde. Pekte bi avantajı yok sıfır almanın.
Geçmiş olsun dostum.
Doğru hocam, tam olarak öyle. Hatta yapabiliyorsanız Asus'tan hiç ürün almamak en mantıklısı. Allah korusun, sağlam ürünü bozup tamir adı altında kaliteli ürünü kalitesiz ürüne çeviriyorlar. Zaten servise gönderme sebebim de yine fabrikasyon bir hata olan, arkadaki pirinç tanesi kadar küçük SMD kondansatörlerden birinin kopuk olmasıydı. Doğru düzgün yapıp göndermeleri gerekirken iyice kullanılmaz hale getirdiler. Şu an gözümde Asus'tan mal almakla parayı çöpe atmak birebir aynı şey; çünkü yaşadığım durum tam olarak bu.

Ülkemizde maalesef bazı firmaların müşteriye verdiği değer 0. Bazen oluyor iyisine denk geliyorsunuz bazen oluyor böyle kötü tecrübeler yaşıyorsunuz. Açıkçası olayı HQ'dan çözme ihtimalinizin olduğunu düşünmüyorum, çünkü Türkiye pazarı firmaların umursadığı bir pazar değil, hukukum işlevsizliğini bildikleri için umurlarında olmuyor.

Size tavsiyem, olayı hakem heyetinde çözmeniz. Eğer gönderdiğiniz anakartın gönderimden önce fotoğrafları, kesintisiz video kaydı, alırken kesintisiz video kaydı varsa kesinlikle durum lehinize sonuçlanır. Bu dediklerimden herhangi biri yoksa, karşı tarafın delillerine dayanarak hakkınızı arayabilirsiniz. Çamura yatsalar dahi, lehinize sonuçlanınca kararı icraya koyar "seve seve" mağduriyetinizi giderirler.

bencede asusun teknik desteği rezalet monitörüm için mail attım 3 ay sonra döndüler

Turkiye de servis aslinda servis değil. Zararsiz nasil kurtuluruz derdinde olan bir şey çözüme ulastirmayip sorun cikaran bilgisiz topluluk olarak TDK da tanimi değişmeli.

Geri