BâlerAnxiety isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Hyperx Cloud II(2) Wireless vs Hyperx Cloud III(3)Wireless vs Logitech G733

Alabildiniz mi kulaklık nasıl dip ses falan deneyimlerinizi aktarabilir misiniz ?
  2. B

Yardım Rampage glacier

Rampage glacier aldım ölü piksel test ettim 1 tane var değişim yapıcam fakat başka nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum ayrıca aşağıdaki gibi şeyler geldi başıma sebebi ne olabilir. Güncelleme: oyun oynarken kendi kendine kapanıp ekran kararlamaları yaşadım. İlk monitörü bağladığımda hdmi 1...
  3. B

Yardım Ana monitörü laptop yapmayı deneme

Hocam laptopu ana ekran yapmak istiyorum kasama 144hz olduğu için laptoplardaki görüntü portları çıkış oluyomuş giriş olmadığı için kabloyla olmuyor.
  4. B

Yardım Ana monitörü laptop yapmayı deneme

Kasa almayı düşünüyorum fakat monitöre çıkmıyor bende eski 60hz monitörü kasama bağlayıp 144hz laptop ekranını spacedesk ile bağlayıp (ethernet kablosuyla) 144hz olarak kullanabilir miyim geçikme olur mu ? deneyimlemiş biri var mıdır ?
  5. B

Rampage Glacier GL27R180Q 8400'e

7500 iken kaçırdım hala alınır mı? Beyaz takıntım yok, 2k 27" min 144 hz monitör arıyorum önerilere açığım.
  6. B

laptop için termal macun ve termal ped önerisi

neden kanka bundan daha mı iyi
  7. B

pedlerin ortalama sağlıklı kullanımı ne kadar ki dolmuş olabileceğini düşündüğüm için soruyorum zaten
  8. B

Maalesef ki monster abra a5 v17.2 kullanıcısıyım yakınlarda teknik servis olmadığı için kargo fln beklemekle uğraşmak istemiyorum termal macun değişimi ve temizlik yapacaktım termal pad var mı yok mu bilmiyorum termal macun olarak "thermal grizzly Kryonaut 1gr 12.5w-yüksek Performanslı Termal...
  9. B

Monster ABRA A5 V17.2 CPU 97 Derece

boştayken 87-93 derece civarı 1680747563 Eyvallah hocam neden eğlence modu performanstan farkı nedir ve soğutucu için bilindik güçlü fanlı bir öneriniz var mı?
  10. B

2 gündür diye tahmin ediyorum çünkü başta kontrol etmek aklıma gelmedi 11 kasım 2021 de satın aldım.
  11. B

2 gündür oyunlarda hafif bi böyle lag gibi takılma gibi oyun devam ediyor sanki her şey yavaşlıyor sonra geri hızlanıyor ne olduğunu anlayamadım sonra bir sıcaklıklara bakayım dedim cpu 97 dereceydi 94 derece ss aldığımda arkada sadece discord açık Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Geri