BALLarDOES isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Allah razi olsun.. fiyatlari makul seviyede oldugundan, ben de yerli firmayi desteklemek icin bu markayi almayi dusunuyorum..
  2. B

Beyler sayfa yorumlarını takip eden arkadas ozetleyebilir mi? Bilgi akisinda son durum ozellikler vss
  3. B

Next icin cok buyuk bir hata olmus.. satisa sundugu urun hakkinda inceleme videosu yuklemelilerdi
  4. B

kanka maç dizi için bile alınır beee, dediğin ihtiyarlar 65 inç napsın o kadar kötüleme :)
  5. B

🔥İndirim Dyson V12 Detect Slim™ Absolute Kablosuz Süpürge 🔥 25.000₺

Narin mi derken zaten malzeme plastik, guven vermiyor.. bugune kadar hep dikkatli kullandik, yere duserse veya kullanima bagli basina ne gelecegini kestiremiyoruz.. sana tavsiyem philips 6000 serisi gibi biraz ekonomik fiyatli urun alirsan en azindan basina bi is gelirse cok bir zararin olmaz..
  6. B

🔥İndirim Dyson V12 Detect Slim™ Absolute Kablosuz Süpürge 🔥 25.000₺

Bulasmayin bende v15 var 5 bin masrafi cikti daha 2. Senesi yeni bitti
  7. B

🔥İndirim Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch 2190 ₺

Sesi cok mu cikiyor bunun?? Sessiz ve kucuk oy klavye ariyorum
  8. B

Aslansaat firmasından güzel indirim.

KODU YAZDIM DA İŞLEMEDİ ŞUAN
  9. B

🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Beyler kludge k68 var, bazen baglanti yavasliyor oyunlerda sikinti oluyor, buna gecilir mi??
  10. B

❌İndirim Bitti! Citizen Tsuyosa / En iyi F/P Otomatik Saat / A101-14.999 TL 6 Taksit

Keske orient veya seiko da bulabilsek uygjna
  11. B

2 ayrı ssd ile secim yaparak windows başlatmak mumkun mudur?

Beyler bende gigabyt b450 m h anakart var. 2. Ssd icin donusturucu aldim ve bilgisayara baglayacam. Ancak; Benim sorum şu sekilde olacak: iş icin kullandigim windows a sirket kurallari geregi hicbir uygulama yüklenmiyor, vpn ile bağlanıyorum. Bu sebeple iş icin ornek 1. Ssd ile bilgisayari...
  12. B

🔥İndirim KabelDirekt 2 metre DisplayPort kablosu VESA sertifikalı 300TL!!!

fiyatı artmış önerebileceğiniz başka kablo varmı 2 metre yeterli
Geri