İş için benden, Akciğer taraması, Odyometri Muayenesi, Göz Muayenesi raporu, Tam idrar tetkiki filan istediler. Aynı zamanda askerlik belgesi istediler ancak 18 yaşında yeni girdiğim için, durum belgesi alamıyorum. Bu belgeleri sağlık ocağından alabilir miyim? Yada benim gibi isteyenler oldu mu...
GİB'in sitesinde "Gelir Vergisi Kanununa göre arızi kazançların, bir kısmı istisnadan faydalanırken bir kısmı ise istisnaya tabi olmayıp elde edilen kazanç tutarından, yapılan giderler indirildikten sonra kalan tutar vergilendirilir. Gelir Vergisi Kanununa göre bazı arızi kazançlar için gelir...
Parayı çektim, şuanda tam olarak ne olacağını bilmiyorum. Yapay zeka da aynı şekilde, düşük bir miktarın vergiye gerek olmadığını, sorun çıkartmayacağını belirtiyor.
Tiktoktan Para Çekme Hakkında bir kaç tane sorum var. Daha önce hiç para çekmemiştim, yaklaşık 600TL gibi bir miktar çekeceğim tabii bunun yaklaşık bana 300tlsi gelecek. Tiktok 3 dolar işlem ücreti kesmekte, bunlara ek olarak devlete vergi verme yükümlülüğüm var mı? Bu kadar az miktar olsa...