Bankerr isimli üyenin son içerikleri

1. B

Mesem okumayı düşünüyorum mantıklımı

lise hayatını yaşa bence 2 kuruş para için değmez
  2. B

11.sınıf TYT netlerim nasıl

eğer bildiğin konuları yapabiliyorsan güzel yapamadığın soru varsa o zaman kötü konuları hızlıca bitirmeye çalışma daha önünde 1 sene var düzgünce öğren konuları gayet güzel onun dışında
  3. B

TYT KAYNAK ÖNERİSİ LAZIM

hocam ben sayısalcı olduğum için sözel kısmına pek bir şey diyemem ama ben genelde denemeler üzerinden ilerliyorum sözel dersler için
  4. B

TYT KAYNAK ÖNERİSİ LAZIM

bıyıklı adamın temel atma kitabı mikroorjinal veya aktif matematik alabilirsin hepsi başlangıç için gayet güzel kitaplar mikroorjinal 0 dan anlatmıyor diğerleri anlatıyor
  5. B

🔥İndirim LEGO Marvel Wolverine Yapım Figürü 883TL

biraz değil baya bi çirkin
  6. B

🔥İndirim N Kolay Bankası 1000TL harcamana 1000TL iade ediyor.

peki o geri ödediği parayı nakit olarak alabiliyor muyuz?
  7. B

🔥İndirim N Kolay Bankası 1000TL harcamana 1000TL iade ediyor.

ben şimdi anlamadım 1000tl ye 1000tl geri veriyor mu yoksa iade mi ediyor direkt
  8. B

Paragraf için tek bir kitap önerseydim sınava yakın işte bu olurdu

bence belirli bi seviyeden sonra soru bankası çözmek yerine türkçe denemesi çözmek daha mantıklı
  9. B

Meseme geçicem pisman olurmuyum ?

olursun ben mesem de okudum şuan ki arkadaşlarım sürekli lise anılarını anlatıyor ama senin bir geçmişin olmuyor sadece 3 kuruş için geleceğini yamultuyorsun
  10. B

Matematik Temelim Zayıf, Çalışma Planı Önerir misiniz?

duvarda matematik işlemleri görene kadar çalışman lazım yoksa olmaz
  11. B

Matematik Temelim Zayıf, Çalışma Planı Önerir misiniz?

çok çalışman lazım
  12. B

İş bankası ilk imza kart kullanılır mı?

kapanma vs. olmaz papara gibi normal kart sadece para gönderemiyorsun para alabiliyorsun ama
  13. B

Oyunlardan para kazanılır mı?

elo boost
  14. B

SteelSeries Rival 3 Wireless Gen 2 mi MCHOSE A5 Ultra mı?

takılma arada sırada nadiren oluyor açıkcası teknik özellikler harici herşeyi sorabilirsin onlar youtubeda vs. var zaten 1759949007 şarjı günden güne değişiyor hocam bazı günler çok bazı günler az kullanıyorum 3-4 günde bi takıyorum şarjı bitmese bile
  15. B

SteelSeries Rival 3 Wireless Gen 2 mi MCHOSE A5 Ultra mı?

a5 ultra kullanıyorum istediğin soruları söyleyebilirsin gayet memnunum bu arada mousedan
Geri