Konu Başlığı: VLOG Videoları İçin Kamera Önerisi
--
YouTube için vlog tarzı videolar çekmek istiyorum ve bunun için kameraya ihtiyacım var.
1080P 60fps başlangıçta benim için fazlasıyla yeterli olacaktır. Telefon kameramı kullanmayı da düşünüyorum S20Fe'nin kamerası gayet iyi ancak Eren...
Örneğin normalde Download 24 Upload 4 olmalı ancak sonuçlar ortada D: oyunda 12000 ms var şuan
1642893803
deniyoruz
1642894113
Herhangi bir ışık sönmedi
Son 3/5 gündür oyunlarda 4000ms ping alıyoruz Download ve Upload dibe vurmuş durumda siz de aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz? Yoksa bize özel bir durum mu?
Eğer bize özel bir durum ise çözüm için tavsiyelerinizi bekliyorum
En Fazla 200 TL Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Tavsiyesine ihtiyacım var
Kullanma amacım spor (fitness voleybol) gündelik hayatta (otobüs-dolmuş) vb. durumlarda müzik dinlemek.
Kulaklıktan aramalara cevap verme çok önemli değil ancak, kulaklık üzerinden müzik geçme gibi özellikler güzel olur ancak...
200-250 TL Arasında Mouse Önerisi
Valorant-Minecraft-GTA Vb. oyunlar oynuyorum marka önemsiz mouse önerebilir misiniz? El boyutum: Orta - Tutuş Tipim: Pençe
Power Supply ve Kasa Önerisi
Ekran kartı olarak ilerde RX6600XT alacağım. Başta sistemi Apu olarak kullanacağım. Aklımda bir kasa var ama PSU konusunda emin eğilim. 1000-1500TL Civarı bütçem var ve 650W-750W PSU sistem için yeterli oluyor. Önerilerinizi bekliyorum. :blobdance: