baran1974 isimli üyenin son içerikleri

1. B

7800x3d yi besler mi

Anakart 7800x3d için yeterli mi ...
  2. B

Kasa ve PSU önerisi 3080 için

3080'i 2. el aldım bir tanıdıktan ramler de allaha emanet çalışacak muhtemelen :D zaten oc kullanmayacağım sorun olmaz herhalde sadece valorant oynadığım için 7800x3d her türlü koydum sistemi onun üstüne topladım diyebilirim ekran kartına 10500 verdim hocam tanıdıktan aldım işlemciyi de sadece...
  3. B

Kasa ve PSU önerisi 3080 için

Meraba, öncelikle hayırlı günler dilerim yeni bir sistem diziyorum ve neredeyse bütün parçalarımı ayarladım sadece kasa ve psu kaldı sistem hakkında akıl verecek olan varsa ona da asla hayır demem kafamda oturttum ve ihtiyaçlarımı karşılıyor ama gene de şu daha iyi olur diyebileceğiniz...
  4. B

Monitör ve ekran kartları hakkında

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FH5NMXHK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2IYBKH7WGQBAE&psc=1 bu monitörü önerir misiniz peki hocam
  5. B

Monitör ve ekran kartları hakkında

Konu başlığının oldukça geniş olduğunun farkındayım ama ilgi çekmesi için bilerek böyle yazdım. Şimdi mevzuya geleyim. Şu anda elimde ViewSonic VX2719-PC-MHD 240Hz VA Panel monitör var. İlk PC’mi toplarken almıştım, birkaç yıldır kullanıyorum. Sistemim şu şekilde: R5 5600X RX 6700XT Asus TUF...
  6. B

RX 560 Ancak furmark gpu1'de RX 460 Gözüküyor.

Ortalama 7 ay önce falan bir bilgisayar aldım alırken'de teste falan bakmadım girdim 1 2 oyun oynayıp parayı teslim ettim dedim kolay gelsin bugün furmark testine soktum kartı merak ettim GPU 1'de rx 460 gözüküyor kafam karıştı. Şimdi hocam dolandırıldık mıı dolandırılmadık mı :D
  7. B

RAM FREKANSIM ARTMIYOR

Gene olmadı şuan salladım bir şeyler 3000'e kadar çıkarabildim max
  8. B

RAM FREKANSIM ARTMIYOR

Voltaj 1.66 dayken 3333 MHz denedim gene de olmadı korktum bi tık ondan yükseltmiyorum daha
  9. B

RAM FREKANSIM ARTMIYOR

İnş yakmayız hocam gldlgdl
  10. B

RAM FREKANSIM ARTMIYOR

Anakart desteklemiyor falan olamaz dimi oc la alakalı
  11. B

RAM FREKANSIM ARTMIYOR

Docp kapalı olacak değil mi bunları yaparken
  12. B

RAM FREKANSIM ARTMIYOR

voltaj artarsa yanma olasılığı var mı
  13. B

RAM FREKANSIM ARTMIYOR

Olmadı ss atıcam şimdi 1665875718
  14. B

RAM FREKANSIM ARTMIYOR

Haydi hayırlısı 1665875201 Maalesef gene başaramadım değerleri girmeme rağmen 2666 çekiyor oto ve sistrm 2 kez kapatılıp açılıyor
  15. B

RAM FREKANSIM ARTMIYOR

17-19-19-19-39 3600Mhz 1.37V dediniz ya hani neyi neye giricem onu anlayamadım ben
Geri