3080'i 2. el aldım bir tanıdıktan ramler de allaha emanet çalışacak muhtemelen :D zaten oc kullanmayacağım sorun olmaz herhalde sadece valorant oynadığım için 7800x3d her türlü koydum sistemi onun üstüne topladım diyebilirim
ekran kartına 10500 verdim hocam tanıdıktan aldım işlemciyi de sadece...
Meraba, öncelikle hayırlı günler dilerim yeni bir sistem diziyorum ve neredeyse bütün parçalarımı ayarladım sadece kasa ve psu kaldı sistem hakkında akıl verecek olan varsa ona da asla hayır demem kafamda oturttum ve ihtiyaçlarımı karşılıyor ama gene de şu daha iyi olur diyebileceğiniz...
Konu başlığının oldukça geniş olduğunun farkındayım ama ilgi çekmesi için bilerek böyle yazdım.
Şimdi mevzuya geleyim.
Şu anda elimde ViewSonic VX2719-PC-MHD 240Hz VA Panel monitör var. İlk PC’mi toplarken almıştım, birkaç yıldır kullanıyorum.
Sistemim şu şekilde:
R5 5600X
RX 6700XT
Asus TUF...
Ortalama 7 ay önce falan bir bilgisayar aldım alırken'de teste falan bakmadım girdim 1 2 oyun oynayıp parayı teslim ettim dedim kolay gelsin bugün furmark testine soktum kartı merak ettim GPU 1'de rx 460 gözüküyor kafam karıştı. Şimdi hocam dolandırıldık mıı dolandırılmadık mı :D