baranozogul isimli üyenin son içerikleri

1. B

MSİ OPTİX G273QF MONİTÖR Alınır mı?

Dostum alacağın ürün 2k 165hz 1ms ips bi monitör. Msi kaliteli bir markadır. Fakat ürünün panel kalitesi her ne kadar iyi olsa da parça kalitesi de önemli. Bi parça kalitesine bakın dandik mi değil mi. Eğer sağlam duruyorsa, bir de standı kontrol edin çünkü ürünün standı çok sağlam durmuyor bir...
  2. B

MSI MAG Monitör nasıl?

Madem öyle eyvallah dostum. Monitörü sipariş ettim ne de olsa bu fiyata çok uygun duruyordu. Elime geçince ben de kendi deneyimimi bu konuya yazarım
  3. B

MSI MAG Monitör nasıl?

Sanırım yanlış bir kanıya varmışsın çünkü bu monitör ile yayın açan aynı zamanda kayıt alan, arkadaşım bahsettiğin sorunu yaşamamış. Ayrıca oc olduğu da ürünün hiç bir yerinde ( broşürlerde dahil ) yazmamakta. Bunu belirtmeden oc kullanmaları yasal olarak aykırı zaten. Not: 1.4 dp kablosu...
  4. B

MSI MAG Monitör nasıl?

Hiç bir yerde oc ile 180 olduğu yazmıyor nerden ulaştınız bu bilgiye
  5. B

MSI MAG Monitör nasıl?

Dp kablosu kullandiniz mi
  6. B

MSI MAG Monitör nasıl?

Teşekkür ederim sağolun.
  7. B

MSI MAG Monitör nasıl?

Merhaba bu monitör 7300’den 4900e düşmüş. 27 inç 180hz 0.5ms(gtg galiba). Alayım mı yoksa bu fiyata bildiğiniz daha iyi monitör var mı? https://www.itopya.com/msi-mag-275f-27-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26698
  8. B

Acer Nitro KG242YM Alınır Mı?

Taksit yapıp alacağım. Yorumlar da gayet iyi. Youtube incelemesinde de olumlu yorumlar çok. Alınır mı
  9. B

İncehesap Havale/EFT sorunu

Merhaba Donanım Arşivi youtube kanalının, 4070 Ti Super li sistemini biraz özelleştirip 19.04 tarihinde kart yolu ile hata verdiği için Havale/EFT yolu ile havale olarak tam ücretini, açıklamaya sipariş numarası yazarak yolladım. Garanti için 30 dk içinde sipariş onaylanır yazıyordu. Ancak hala...
  10. B

Çözüldü✓ Son videodaki, sistem hakkında tavsiyeleriniz için

Merhabalar, bu sistemi son videodan gördüm tam bu fiyatlara bu işlemcili bu anakartlı 4070 Superli sistem arıyordum son bir kaç gündür. Videodaki sistemdeki kasanın ekran kartını 4070 Super ile, SSDyi de WD Blue SN580(1TB-4150okuma4150yazma) ile değiştirdim. Kışı stok işlemci fanı ile...
  11. B

Ocak Zamlarından Önce Bilgisayar Toplamak

Asus Prime B650M-R nasıl
  12. B

4070 superli bir sistem bulabilir miyim acaba 38k bütçe ile
  13. B

Hocalar şöyle bir sisteme bu fiyat nasıl? Bu şekilde alırsam mantıklı mı olur hata mı olur? Sistem Pc Hocasının, biraz özelleştirerek sepete ekledim.
  14. B

Hocam 5000 serisini beklersem fiyat bandımı ortalama ne kadar yapmak gerekecek
  15. B

Hocam herkes sitemine R5 7500F koyuyor daha 1 ay evvel i7-13650hx işlemcili laptop kullandım. O laptopda 4060 vardı. ben dizeceğim sistemin laptopumdan daha iyi olmasını istiyorum. Ekran kartı 4070 de olsa 7800xt de olsa zaten 4060 dan iyi olacak, ama i7-13650hx den r5 7500F e geçmek biraz beni...
Geri