BarbaraPalvin isimli üyenin son içerikleri

1. BarbaraPalvin

🔥İndirim Spigen ürünlerinde indirim

Kusura bakmayın hocam adaptörden çok anlamadığım için soruyorum. Çift girişin işime yarayacağını sanmıyorum ona göre düşünürsek hangisini almalıyım? Ayriyeten ben sadece giriş için sormuyorum özellikleri bakımından başka farkları var mı onu merak ediyorum
  2. BarbaraPalvin

Güncel olarak Araba ehliyeti alabilmek icin 18 e girmek yeter mi

18 olmanız yeter hocam.
  3. BarbaraPalvin

🔥İndirim Spigen ürünlerinde indirim

Bende Samsung tab s9 var önceden Xiaomi adaptörü kullanıyordum (33w) abim bugün şehir dışına gitti bende o yüzden adaptör bakıyordum...
  4. BarbaraPalvin

Yardım 1500TL Kulaklık Önerisi

Soundbarlar hakkında çok bilgim yok lakin arkadaşım bu ürünü almıştı benim de deneyimleme şansı oldu ve fiyatına göre gayet tatmin ediciydi.
  5. BarbaraPalvin

Bütçe yine 1.5k mı hocam?
  6. BarbaraPalvin

https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-h2002p-rgb-7-1-usb-mikrofonlu-siyah-gaming-oyuncu-kulakligi-p-HBCV00002YS4QO?magaza=TrendStok
  7. BarbaraPalvin

Oyun için mi yoksa dizi/film, müzik için mi?
  8. BarbaraPalvin

Alınır fakat ne için olduğunu, hangi tarz olduğunu belirtmeniz lazım.
  9. BarbaraPalvin

Bu Ürün Orijinal Midir?

Merhabalar Samsung adaptör arıyorum ve amazon da şöyle bir ürün buldum; https://amzn.eu/d/2T71X0m Gönderici Amazon fakat satıcı farklı; satıcı profiline baktığımda ise hatalı/eksik ürünler de sorumluluğu Amazon almış, kullanıcı yorumları da genel olarak olumlu ve orijinal olduğu yönünde ne...
  10. BarbaraPalvin

Tablet önerileriniz hakkında

Hocam merhabalar alıp almadığınızı bilmiyorum eğer almadıysanız: https://www.hepsiburada.com/honor-magic-pad-2-12gb-256gb-12-3-siyah-tablet-klavyeli-kilif-kalem-p-HBCV00007I3JY3?magaza=Hepsiburada&bskt=1&utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey...
  11. BarbaraPalvin

Dizi,Film,Ders İçin Tablet Önerisi

Merhabalar bilen birisi yardımcı olabilir mi? Tablet elimize ulaştı 2 gündür kardeşim kullanmakta lakin daha demin bir şey dikkatimizi çekti. Tablet kilit ekranında iken yeşil 1 adet piksel var, tableti açtığımızda - ölü piksel testi yaptığımızda falan göremiyoruz sadece kilit ekranında...
  12. BarbaraPalvin

Ram için değil daha çok depolama amaçlı aldık hocam. Fiyatı da çok farklı olmayınca tercih ettik.
  13. BarbaraPalvin

Hocam Trendyol üzerinde Teknosa mağazasında 22999 TL'ye düşüyor ekstra olarak benim kredi kartında kampanya vardı 1000 TL bonus veriyor. O yüzden 22k gibi bir fiyata denk geliyor (Hocam şimdi link atmak için baktım lakin bulamadım muhtemelen stok bitmiş)
  14. BarbaraPalvin

Hocam bugün indirimde Samsung Tab S9 12 GB ramli halini 22k fiyat ile almış bulunmaktayız. Fiyat nasıl sizce?
  15. BarbaraPalvin

Vallaha atabilecek varsa çok iyi olur kayıt olmak biraz uğraştırıyor gibi ona göre kayıt olurum.
Geri