tamam yani korkulcak bişey yok ozaman boştada 45 derecenin altını görmüyor zaten 45 -50 arasında sürekli fanlar hızını arttırıyor bende dedim bir problemmi var acaba sıvı soğutmamı çalışmıyoda şimdi baktım biostan gözüküyor pump yani çalışıyor demekki normal sıcaklıklar
Arkadaşlar selamlar yeni bi sistem kurdum işlemcim 7800x3d soğutucum Deepcool ls520 240 mm sıvı soğutucu işlemci birazcık sıcak çalışıyor gibi geldi zaten 7000 serisi işlemcilerin sıcak çalıştığını biliyorum ama sizce normalmi değerler Aidata 5 dakikalık stres testi sonuçları .
İkinizede çok teşekkür ederim ramleri an itibariyle sipariş ettim inşallah pazartesi gibi sistemi toplayınca detayları yazarım adata hayırlı olsun çok sağolun tekrardan 🙏
çok sağolun hocam ben ilk başta g skill alıcaktım fakat fiyatı artınca panik yaptım o yüzden 5 fiyat bandında adatayı tercih edicem gibi gözüküyor çok teşekkür ederim ilginiz içib
Hocam bunların malesef fiyatı çok pahalı 5 civarında düşünüyorum o yüzden adataya yönelicem
1709324551
Tamamdır onu verdiğiniz link üzerinden direk iki tane olarak alıcam yani sepete 2 atıp tekte ödşycem sanırom öyle problem olmaz
Hocam selam evet adata markası gerçekten iyi diye biliyorum rgb olmasıda çok güzel anakartımla uyumlu olur diye düşünüyorum cl30 gecikme değeride müthişmiş sanırım bundan söyliycem
Arkadaşlar selamlar
Yeni sistemime 16x2 32 GB ram alıcam acil bi şekilde sipariş vermem lazım bütçe max 5 bin tl
Anakart Msi b650 pro S
İşlemci 7800x3d
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İşlemciden bi sıkıntı yoktur merak etmede , böyle bir kargo ilk defa görüyorum yani tray bile güzel bir pata sarıp gönderilir yada plastik bir kaba koyulur sonra gönderilir vatan biraz fazla rahat galiba 😂
Arkadaşlar selamlar , asus vg 258qm 280 hz 0.5 ms monitör aldım içinden çıkan kablolar mağlum kalitesiz Sağlam bir displayport kablosu almak istiyorum . Aklım direk pauggeye gitti tabii ki monitör 1.2 destekliyor aşağıdaki kablo nasıldır önerir misiniz? ...