ben çok detaya girmiyorum performansdan önce gelebilecek şeylerin olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben kendi deneyimimle bu yorumu yapıyorum. Şuan rx 6600...
Açılmamış olarak 14 k civarına zotac trinity ve gigabyte ın bir modeli var gigabyte ın değerleri çok iyi 10dk furmark testte gpu 65 hotspot 76 derece o...
Adı üstünde hot spot , 90 derece olması iyi değil ancak tehlikeli de değil. Ufak bir bakım ile 5060'ı havada karada geçebilecek bir kartı almak daha...
Önceki kart açılıp bakımı yapılmış bu değerler sıkıntı o zaman başka bir kart buldum 4k ya yakın çözünürlukte testi yapılmış fotoğraftaki gibi değerler. bu...
kartın açılıp açılmamasını boşver hotspot 90 derece çok fazla Bir değer fan sesi çok rahatsız eder bende 4060ti vardı 2. el almıştım o kadar çok ses...
Tepe model 3080 RGB bozuk olsa bile çok iyi olur , eğer kart hiç açılmadıysa aşağıdaki değerler normal , 11k ya düşürmeye çalışıp al bakımını yap uzun...
2. elde Palit GameRock'un meşhur RTX 3080'ini buldum tek sorunu kartın RGB'si bozuk bu durum etkilemiyor dedi arkadaş ama karta herhangi bir zararı olur mu...