Eyvallah hocam bakayım. Kasa öneriniz var mı bu sistem için, standartta olan James Donkey iyi midir pek bilemedim.
1748363946
Aynı anda yazmışız. Kaç bin...
Hocam ben de buna bakıyorum 1-2 gündür, anakartı, rami, kasayı arttırınca 55k'ya geliyor, tam bilemedim çünkü bunun 7 bin lira altına 5070'li sistem var...
Hocam senin uğraşacağın yazılım, 9070 XT'nin kaldıramayacağı bir yazılım mı? Arada dağlar kadar fark olmadığı sürece, örnek olarak 5070 render alma süresi 1...
Bir Nvidia kullanıcısı olarak senin gibi Nvidia savunucusu görmedim. Forumdaki insanlar RX 9000 serisini gördükten sonra Nvidianın F/P konusunda geri...
Selamlar konuyu baştan sona okudum da ticaret yapan biri olduğunuzu söyleyerek ve gördüğüm kadarıyla ticaretiniz yönünde yorum yaparak, forumdaki çok...
Doğrudur hocam muhtemelen, ama dediğim gibi ilk defa kasa alıyorum ve donanımdan çok anladığım söylenemez. En azından bilgisayarda bir sıkıntı çıkarsa...
Herkese iyi günler,
İlk defa hazır kasa alıyorum. ITopya üzerinden hazır sistemi modifiye ederek kendi bütçeme göre bir şeyler çıkarmaya çalıştım. Sizce iş...