barkspian isimli üyenin son içerikleri

1. B

600 tl ye kulaklık önerisi

600 tl bütçeyle dışarıda kullanabileceğim kulak üstü kulaklık önerisinde bulunur musunuz teşekkürler
  2. B

2. El İphone 12 alınır mı

O kadar bütçem yok 1 sene kullanmalık bakıyorum
  3. B

2. El İphone 12 alınır mı

Yüzde 90 pil sağlığı hiçbir ğarçası değişmemiş 4 ay garantisi olan iphone 12 64 gb 22 bin tl ye alınır mı
  4. B

Mousepad önerir misiniz

Eywknk
  5. B

Mousepad önerir misiniz

500 civarı max
  6. B

Mousepad önerir misiniz

Merhaba Logitech wireless g305 lightspeed mousem var mousepad olarak ne önerirsiniz
  7. B

Logitech wireless g305 alınır mı

Eyw reis kaliteli mousepad olarak ne önerirsiniz
  8. B

Logitech wireless g305 alınır mı

Logitech wireless g305 lightspeed alınır mı biryerde indirim var şuanda 1250 tl den 950 tl ye düşmüş
  9. B

İphone 12 alınır mı ?

Şirket iphone 14 vermiş kendi telefonu 12 ymiş yanlış anlamışım
  10. B

İphone 12 alınır mı ?

Şirket vermiş telefonu kendisinde iphone 14 pro max var 2 3 aydır kullanmıyorum dedi ama dediklerinize bakarım teşekkürler
  11. B

İphone 12 alınır mı ?

Teşekkürler 128 gbymiş birieyi değişmiş olabilir mi yoksa arkadaşım siye indirim mi yaptı anlamadım
  12. B

İphone 12 alınır mı ?

8 ay garantisi var daha 15.500 tl ye satıyo arkadaşım sizce alınır mı
  13. B

Bilgisayarıma virüs bulaştı

Bilgisayarıma virüs bulaştı dc instagramık mailim filan hepsi gitti dc ile instamı geri alabildim fakat maile hala giriş yapamıyorum benim telefon numaram duruyor orda şifreyi sıfırlama kısmında fakat bana mesaj gelmiyor çözümünü bilen var mı acaba
  14. B

Anakartın çok önemi var mı

Babamın yakın arkadaşı elektrikler gitti geldi siyah ekrsn verdi sonra sadece parça paradı sldı xaten yinede teşekkürler
  15. B

Anakartın çok önemi var mı

Teşekkürler
Geri