İphone 12 alınır mı ?

Çok uygun kaçırma kaçırma.

Teşekkürler 128 gbymiş birieyi değişmiş olabilir mi yoksa arkadaşım siye indirim mi yaptı anlamadım

Teşekkürler 128 gbymiş birieyi değişmiş olabilir mi yoksa arkadaşım siye indirim mi yaptı anlamadım
128GB'da olunca bu işte bir iş var derim. Cihazın IMEI'sini E Devlet üzerinden sorgula. Yurtdışı cihaz olabilir. Parça değişmiş ise ayarlardan parça değişmiş mi bakabilirsin. Ayarlar > genel > hakkındaya girdiğinde uyarı vermiyorsa parça değişimi olmamıştır (Ekran, batarya ve kamera Apple servisi dışında değişmişse uyarı veriyor)

pil sağlığı kaçta çalışmayan özelliği var mi tamir vs görmüş mu bunlar önemli

Şirket vermiş telefonu kendisinde iphone 14 pro max var 2 3 aydır kullanmıyorum dedi ama dediklerinize bakarım teşekkürler

Şirket vermiş telefonu kendisinde iphone 14 pro max var 2 3 aydır kullanmıyorum dedi ama dediklerinize bakarım teşekkürler
Şirketlerin verdiği telefonlar ne zamandan beri çalışana ait oluyor :monkahmm:

Şirket iphone 14 vermiş kendi telefonu 12 ymiş yanlış anlamışım

Tanıdığın bir telefoncu varsa göster. Birde telefonu alınca sırasıyla Ayarlar / Genel / Hakkında bölümüne girdi. Orada parçalar kısmı var. Eğer bir parça değişmişse yazıyor. Ama tabi sahtekar telefoncular onunda bir yolunu buldukları için telefondan anlayan birisi ile almaya git derim. İş ikinci el olunca sahtekar dolu ortalık ama eğer temizse çok güzel fiyat kaçırma derim.

Geri