Hocam selamlar, dediğini yaptim fakat maalesef hala o seçeneği seçemiyorum ve oyuna girdiğimde takılmalar devam ediyor. Harici monitörüm bağlı değilken gpu...
Dell Gaming g15 bir laptopa sahibim. 1 2 ay önce kendime harici bir Asus monitör satın aldım. Bu monitörle bir çok oyun oynadım ve bu oyunların hepsinde...
Hocam selam tekrardan, bugün inanılmaz bir olay fark ettim. Harici bir monitörüm var asus yeni almıştım 1 2 ay önce. Ben bu oyun takılmalarının sadece bu...
Servis olayını yeni duydum hoşuma gitti normalde bu işler çok uzun bir süreçten geçiyor ve can sıkıyor. Dell servisine nasıl ulaşabilirim evime gelmesi...
Tanıdığım bir bilgisayarcıya götürmeyi düşündüm ,çünkü bu servis işlerinde baya bir zaman kaybı yaşatıyorlar. Garanti gitmemesi çok iyiymiş. Memnun bir...
Selam öncelikle tesekkür ederim, dediğini yaptım fakat hala takilmalar devam ediyor. Ama bir nebze azalmış gibi hissettirdi. Bu dediğin işlemden sonra...
Merhabalar, 1 yıl önce Dell Gaming g15 oyuncu laptop'u aldım, Cyberpunk oynarken normalde oyunu ultra ayarlarda çok akıcı bir şekilde oynamama rağmen ...