Selamlar dostlar,
Monster Tulpar T7 V20.5 model 2022 yılında bir laptop aldım. Ancak daha sonra ssd yükseltirim dedim. Elimde şu an 512 GB ssd var ama tipi 2230 başka markalar işte 2280 falan ucuza buluyorum ama 2230 yok. Linki bıraktım bende olanın. Sizden ricam öneride bulunur musunuz?
eger...
Iyi çalışmalar dilerim ben makine mühendisliği öğrencisiyim bana SolidWorks AutoCAD matlab python gibi programları çalıştıracak bir bilgisayar gerekiyor özellikleri ne olabilir tavsiye verirseniz sevinirim veya benim gibi benzer bölümde okuyanlar varsa onlar da örnek sistem gösterirse sevinirim...
Arkadaşlar selam hepinize!!!
Bir konu hakkında bir sorum olacak. Günlerdir çözüm aradım bulamadım. Mühendislikte okuyan arkadaşlarıma,telefonculara,bilgisayar mühendisi olan yakınıma sordum,videolara falan baktım olmadı.
Sorum şu bir arkadaşımın telefon numarasını sildim yanlışlıkla. Geri de...
Arkadaşlar Selam. Benim işlemcim 64 bit mimariyi kaldırıyor. Ancak 64 bit yukleyemiyorum. Usb denedim ancak olmadı. Bios güncelledim yine olmadı. Bir yardımcı olursanız sevinirim.
Elimde İntel Celeron E3500 2.7 GHz+ Foxconn G41MXE model DDR3 anakart+AMD Radeon HD 6750+8 GB RAM+250 GB SATA HDD'li bir sistem var.
İşlemcim x64 tabanlı ancak 32 bit mimari Win 7 bir sistem var. Bios Menüsünü güncelleyemiyorum. Win 10 x64 tabanlı sisteme geçemiyorum. Oyun oynayamıyorum çünkü...
Merhabalar arkadaşlar elimde i3-540 bir işlemci, 4+4 GB Corsair xms3 ram ve amd radeon hd6750 2gb ekran kartı var. buna uygun acaba önerebileceginiz anakart var mı ?