Merhaba arkadaşlar yeni telefon bakıyorum.Özelliklerine göre bu iki telefon bana uyuyor.Bu ikisi arasında hangisi beni uzun süre götürür?Bide sd 870 5g kağıt üstünde sd 888 5g den güçlü ama neden sd 870 5g pubg 90 fps oynatmıyor?
microsoftun kendi sitesinden iso dosyayı yükledim.bende çok kez sistem kurdum belkide bu laptopta gömülü olarak home lisans kodu olduğu için otomatik olarak home seçmiştir
1627655862
ben yazılımla falan uğraşıcam o yüzden pro kurmak istiyorum.Home ve Pro arasında bu yönden hayati farklar varmı?
merhaba arkadaşlar.laptopu aldığımda içinde yüklü olarak lisanslı win 10 home geldi.Ama ben onu kaldırıp win 10 pro yüklemek istiyorum.Ne kadar denesemde microsofttan win 10 iso yükleyip usb ya rufusla yüklüyorum.Bilgisayara takıp format etdiğimde win 10 sürüm seçme listesi karşıma çıkmıyor...
Merhaba arkadaşlar.Ben Azerbaycanda yaşıyorum.Amerikadan pc alma imkanım var.Newegg sitesinde HP nin kendi sattığı fabrika onaylı refubished hazır sistemi var.280 dolar fiyatı,iyi özellikleri var 9-nesil i3,500w 80 plus gold psu,1tb harddisk,256 gb ssd 8 gb ram.Almak mantıklımı yoksa bunun...
Ben laptopu almazdan önce internetde araştırdım.Alan arkadaşlardan biri yorumlarda pci 3.0 x4 m.2 ssd takmış.Teamgroup mp33.Okuma/yazma 1700/1000.Laptoptan crystal disk ss lerini atmış.Laptop 1700/1000 okuma yazmayı veriyordu