- Konu Sahibi Konu Sahibi
intelin sitesinde usb 2.0/3.0 destek yazıyor.Ama laptopda usb 3.2 type a ve type c var.Ve pci 3.0 x4 yuvası varHocam hızın düşük olur CPU PCI 2.0 destekliyor.
intelin sitesinde usb 2.0/3.0 destek yazıyor.Ama laptopda usb 3.2 type a ve type c var.Ve pci 3.0 x4 yuvası varHocam hızın düşük olur CPU PCI 2.0 destekliyor.
USB önemli değil bunlar PCI-E üzerinde bağlanıyor, PCI-E 3.0 olduğuna emin misiniz?intelin sitesinde usb 2.0/3.0 destek yazıyor.Ama laptopda usb 3.2 type a ve type c var.Ve pci 3.0 x4 yuvası var
Ben laptopu almazdan önce internetde araştırdım.Alan arkadaşlardan biri yorumlarda pci 3.0 x4 m.2 ssd takmış.Teamgroup mp33.Okuma/yazma 1700/1000.Laptoptan crystal disk ss lerini atmış.Laptop 1700/1000 okuma yazmayı veriyorduUSB önemli değil bunlar PCI-E üzerinde bağlanıyor, PCI-E 3.0 olduğuna emin misiniz?
Alıntıyı görüntüle
![]()
Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.ark.intel.com
İyi o zaman, tüm hızları alırsın.Ben laptopu almazdan önce internetde araştırdım.Alan arkadaşlardan biri yorumlarda pci 3.0 x4 m.2 ssd takmış.Teamgroup mp33.Okuma/yazma 1700/1000.Laptoptan crystal disk ss lerini atmış.Laptop 1700/1000 okuma yazmayı veriyordu
teşekkürler yardım içinİyi o zaman, tüm hızları alırsın.