Batu09 isimli üyenin son içerikleri

1. Batu09

Gaming laptop önerisi

https://www.gpnteknoloji.com/urun/asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp037-8gb-rtx4060-ryzen-7-7735hs-16gb-ram-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz Bu fiyata alınabilir bir bilgisayar mı sıkıntıları var mı? Bütçeye göre önerilerinizi bekliyorum.
  2. Batu09

Gaming laptop önerisi

Asus gerçekten bu fiyata çok mantıklı duruyor diğerlerine göre şu anlık buna karar kıldım sanırım çok teşekkür ederim.
  3. Batu09

Gaming laptop önerisi

Bütçem maksimum 29bin. Çok kararsız kaldım bir taraf Lenovo diyor bir taraf Acer önerilerinizi bekliyorum.
  4. Batu09

Gaming laptop önerisi

Sebebi nedir? Bu fiyat bandında önerebileceğin fikirler var mı?
  5. Batu09

Gaming laptop önerisi

Neden kötü olduğunu düşünüyorsun? Asus için de düşünüyorum uygun bulabilirsem.
  6. Batu09

Gaming laptop önerisi

Sizce hangisini tercih etmeliyim? Kasa olarak Lenovo çok daha kaliteli duruyor ama nitro 5 için de 8gb vram avantajı var. https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-acer-nitro-5-an515-58-nh-qgaey-001-i7-12700h-16-gb-512-gb-ssd-rtx3070-15-6-full-hd-notebook-fiyati,277732450.html...
  7. Batu09

Çözüldü✓ Gaming Laptop Önerisi

Dediğiniz ne kadar bir fark hissedilmeyecek kadar az ise 8gb olması gelecek için daha mantıklı geliyor.
  8. Batu09

Eski kasa Acer mi bu atılan?
  9. Batu09

Tamamdır teşekkür ederim.
  10. Batu09

Çok teşekkür ederim. Monster için genelde malzeme kalitesi açısından kötü yorumlar görmüştüm bu ne kadar doğru? 3050 3050 ti 4gb olduğu için düşündürüyor sizce yeterli olur mu?
  11. Batu09

Evet çok mantıklı duruyor 8gb vram ile teşekkürler.
  12. Batu09

30 bin TL'ye kadar genelde 3060 3050ti gördüm laptop için. Dell kullandınız mı nasıl sorunları var acaba?
  13. Batu09

8gb ram yeterli geliyor mu yoksa ekleme yaptınız mı?
  14. Batu09

Bütçe 30k Birkaç laptop arasında kaldım. Hem mühendislik hem oyun için kullanacağım bir bilgisayar arayışındayım. Birkaç laptop baktım ve karar veremedim sizce hangisini almalıyım? Bunların dışında bütçeye göre önereceğiniz fikirleri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Geri