Gaming laptop önerisi

Batu09

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
29000
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Kasa olarak Lenovo çok daha kaliteli duruyor ama nitro 5 için de 8gb vram avantajı var.

tabii ki legion 5 soru mu bu ? acer a bulaşılmaz. bütçe arttırabilirsen de asus rog strix öneririm. (acer kullanıcı fanları geliyor hissediyorum.) :D

tabii ki legion 5 soru mu bu ? acer a bulaşılmaz. bütçe arttırabilirsen de asus rog strix öneririm. (acer kullanıcı fanları geliyor hissediyorum.) :D
Neden kötü olduğunu düşünüyorsun? Asus için de düşünüyorum uygun bulabilirsem.

Arkadaşa kısmi katılıyorum 3060 üstünde üst seriye çıkmak gerekiyor (Predator, Legion, Rog vs.)

Acer konusunda bukadar katı olmaya gerek yok diye düşünüyorum ne anlamda söylediğini bilerek.

Sizce hangisini tercih etmeliyim? Kasa olarak Lenovo çok daha kaliteli duruyor ama nitro 5 için de 8gb vram avantajı var.
Acer tabii ki de. i7 11600H, i5 12500H'den güçsüz. Ek olarak o Lenovo'yu alırsanız çok feci kazık yemiş olursunuz.

Neden kötü olduğunu düşünüyorsun? Asus için de düşünüyorum uygun bulabilirsem.
Hocam tarihin en büyük kronik sorunlarını acer ve hp sağolsun iki marka zaten karşılıyor bana sorma git şikayetvara bak sadece :D her cihaz sorunlu değil şans işi eyvallah da yani asus rog strix varken legion varken msi varken bu modeller varken ne bileyim be 3060 seviyesinde asla acer almazdım asla.

Sebebi nedir? Bu fiyat bandında önerebileceğin fikirler var mı?
Sebebini söyledim zaten. Tiger Lake bir SoC'a, hem de i5 12500H'den güçsüz bir SoC'a 28.699 TL asla verilmez. Alırsanız kazıklanmış olursunuz. i7 12700H, i7 13700H'li cihazlar var o paraya.

Performans olarak acer tabii ki. Birinde 3060 var birinde 3070 birinde 12700h var birinde 11600h. 2 3k arttırabilirseniz 6800h 3060lı rog bulabilirsiniz ama acer daha yüksek performanslı

Nitro tabikide Legion daha kaliteli bir ürün olabilir fakat artık laptop alırken VRAM'e dikkat etmek gerekiyor, 6 GB VRAM yetersiz olmaya başladı 3070'in VRAM'i yeterli seviyede hem de Legion'daki RTX 3060'dan çok daha fazla performans verecektir.

Acerin 2022 modellerinden uzak durun. Kendim 3060lısını kullanıp iade ettim süpürge gibi fan sesi var ve fanlar kasayı titretiyor. Titreme problemi kronik jarrod's tech kanalı da bahsetmiş. Bütçe belirtirseniz ona göre öneri yapabiliriz.

Acerin 2022 modellerinden uzak durun. Kendim 3060lısını kullanıp iade ettim süpürge gibi fan sesi var ve fanlar kasayı titretiyor. Titreme problemi kronik jarrod's tech kanalı da bahsetmiş. Bütçe belirtirseniz ona göre öneri yapabiliriz.
Bütçem maksimum 29bin. Çok kararsız kaldım bir taraf Lenovo diyor bir taraf Acer önerilerinizi bekliyorum.

Bütçem maksimum 29bin. Çok kararsız kaldım bir taraf Lenovo diyor bir taraf Acer önerilerinizi bekliyorum.
Az önce bir konuda
Asus tuf a15 vardi 29 bin civari rtx4060 8 gb ona da bak istersen

Geri