neyi denersem deneyeyim aynı maalesef. Fare de daha yeni alalı 5-6 ay oldu tertemiz kullanmaya çalıştım. İtopya ayıplı mal satmış olabilir mi acaba? 1000-1200 TL arası gezen mousepadi 800 TL'ye vermeleri beni çok şüphelendiriyor ama bilemedim.
Geçen gün itopyadan 800 tl'ye steelseries qck large modelini aldım, bundan önce klassegear longteng ve gosu modelini kullanmıştım, hiç memnun kalmamıştım. Longteng mouse'un altını toz yapıyordu dedım eskidi herhalde gosu modeline geçtim 0 olmasına rağmen yine fareyi iki çevirince altı bildiğiniz...
sorun kulaklıkta değilmiş bendeymiş. Kablosunu tam takamamışım o yüzden yarım yamalak ses geliyormuş. Kulaklık efsane ötesi gram cızırtı falan yok çok net veriyor sesi.
Asus prime h610m-K D4 anakartım var. Kasanın ön tarafına da bağlasam aynı, anakarta bağlasam da aynı derecede düşük ses alıyorum kulaklıktan. Hoparlörden daha çok ses çıkıyordu resmen. İlk kulaklığım olduğu için mi böyle, ben mi alışamadım yoksa bilmiyorum ama, ses kartı alsam düzelir mi? Bir...
https://www.gaming.gen.tr/urun/247164/gaming-12100f-intel-i3-12100f-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
işlemciyi i5-12400f ssd'yi de 980 pro yapıp 6 taksitle 16.892 TL'ye aldım ama sizce iyi mi yapmışım yoksa kötü mü yapmışım
Hocam ben de almıştım pazar günü ama henüz daha açmadım. Muhtemelen 1-2 ay da açamam kasa olmadığı için. Kablo işini vs. ne yaptınız? Gaming gen tr mağazasından aldım, umarım defolu mal satmamışlardır bana iade hakkı da dolacak çünkü..
RTX 3060 / Ti bir sistem beklediğim için merak ediyorum da diğer kanallar ne kadar süre de bir sistem çıkartıyor? Ona göre bekleyecem yoksa 14.500 lük rtx 3060 sistemi almak istiyorum da.
Nvidia bekliyordum hayal kırıklığı oldu benim için ya. AMD ekran kartına hiç güvenim yok. Bi kere alıp daha PC almayacağım birde. Nvidia özelleştirmesi var mı acaba