Pcı express 4.0 eğer 4500 civarına düşerse direk çekerim ama 4999 yapıcaklarmış gibi geldi bana zaten 3.0 destekliyor benim bilgisayar daha uygun bir fiyata alabileceğim bir model varsa ilk tercihim o olur.
Merhabalar.
İş verileri dolayısıyla çok fazla depolama ihtiyacım oluyor. Başta hard diske yöneldiğimden dolayı oyunlarımda hard diskte bulunuyor. Bu yüzden hard disk slotlarımı artık tamamladım ve boşta tek yer m2 yuvam kaldı. Bana 2 tb yer sağlayabilecek bir m2 lazım ki hard diskimde bulunan...
Herkese Merhaba
Şu anda güncel olarak logitech g213 prodigy klavyesini 5 yıldır kullanmaktayım. Klavyemden baya bir memnundum ta ki 3 gün önce gelen misafir çocuğunun üzerine kola döküm klavyenin ayaklarından birini kırana kadar. Normalde klavyemi hep temiz ve düzenli kullandığımdan kronik...
Buna bakmıştım ama stok bitmiş.
https://www.amazon.com.tr/Kingston-FURY-Beast-32-KF432C16BB/dp/B097K2MB4W/ref=zg_bs_g_12601944031_sccl_5/259-5195527-2843850?th=1
bir de buna baktıydım 2 tane bundan mı alsam diye...
Bilmiyorum amazondan çokça şey aldım yurt dışından aylık sınırını geçmediğin sürece pek sıkıntı çıkmıyor.
zamanında işlemcimle en iyi çalışan ram diye aldıydım tabi artık o zamanki kadar pc parçaları ile içli dışlı olamıyorum yakın zamanda yavaş yavaş pc güçlendirmeye başladım programları...
Merhaba şu anda kullanmakta olduğum ram buna 1 çift daha almam mı mantıklıdır fiyatı 3000 tl oluyor kargosu ile beraber
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07WVT8SGF/ref=ewc_pr_img_1?smid=A3JXUWJ8SPF9OT&psc=1
yoksa elimdeki ramleri elden çıkarıp bu ramleri mı 2 tane alsam daha iyidir...
Tamamdır kontrol ettim 160 mm destekliyor 157 mm gösteriyor fan sığar büyük ihtimalle işlemci ve ram yükseltmek planlarımda yer alıyor ama şimdilik ön yatırımlık olarak fan almayı planladım işlemciyi yurt dışından getirtme ihtimalim var çünkü
Merhabalar sistemim bu şekildedir.
TUF 3-RX5700XT-O8G-EVO-GAMING
AMD Ryzen 5 3600X
Fsp Hydro K 700 700W 80+
Asus Tuf B450-Pro Gaming AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz ATX
GSkill Trident Z Neo RGB 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4
Asus GT301 Kasa
Bu sisteme şu anda max 2000 TL olucak şekilde soğutucu arıyorum...
S20 Fe bataryası hızlı bittiği söyleniyor benim için batarya süresi önemli gün içinde 4 5 saat yol gidiyorum ve her zaman şarj etme imkanım olmuyor elimde powerbank ile gezmekten kurtulmak istiyorum o yüzden s20 fe şu an planlarımda geri planda
6 yıllık iphone 7 serüvenimi sonlandırmak zorunda kaldığım için telefon arayışına girdim.
Telefon piyasası hakkında detaylı bir bilgim yok Önerileriniz doğrultusunda yapıcağım araştırma sonunda almayı planlıyorum.
Telefondan beklentilerim Batarya süresi - ekran boyutu ve uzun süreli destek...
Driver stabil denilen 20.9.1e döndüm aynı sorunları yaşadım
Kendi UV ayarını denedim ve yine aynı sorunu yaşadım arkadaşın önerdiği 20.4.q driverını denedikten sonra özellikle bir UV araştırması yapıp deneyeceğim.