10K bütçe telefon önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
10000
6 yıllık iphone 7 serüvenimi sonlandırmak zorunda kaldığım için telefon arayışına girdim.
Telefon piyasası hakkında detaylı bir bilgim yok Önerileriniz doğrultusunda yapıcağım araştırma sonunda almayı planlıyorum.
Telefondan beklentilerim Batarya süresi - ekran boyutu ve uzun süreli destek çünkü heryere elimde bir şarj kablosu ile koşuşturmaktan bıktım ekran boyutu büyük olursa iyi olur exel gibi dosyalara yolda bakmam gerektiğinde işkence çekiyorum yoksa uzun süreli destek istememdeki ana sebepse sürekli telefon değiştirebilecek bir durumum yok telefonumda sıkıntılar meydana gelmeseydi değiştirmezdim .
Kamera ile işim yok. Çok nadir fotoğraf çekerim ondada zaten kaliteyi umursamam. İkinci el ve ya kaçak telefon ile uğraşmak istemiyorum.

Bütçeyi biraz daha arttır S20 FE al. 10.000 civarı bütçede alabileceğin en iyi cihaz.

Bütçeyi biraz daha arttır S20 FE al. 10.000 civarı bütçede alabileceğin en iyi cihaz.
S20 Fe bataryası hızlı bittiği söyleniyor benim için batarya süresi önemli gün içinde 4 5 saat yol gidiyorum ve her zaman şarj etme imkanım olmuyor elimde powerbank ile gezmekten kurtulmak istiyorum o yüzden s20 fe şu an planlarımda geri planda

S20 Fe bataryası hızlı bittiği söyleniyor benim için batarya süresi önemli gün içinde 4 5 saat yol gidiyorum ve her zaman şarj etme imkanım olmuyor elimde powerbank ile gezmekten kurtulmak istiyorum o yüzden s20 fe şu an planlarımda geri planda
Neye göre, kime göre hızlı bitiyor ? O bütçede alabileceğin cihazların verebileceği ekran süresi max 5-7 saat. S20 FE'de rahat rahat 6-7 saat ekran süresi alırsın.

Neye göre, kime göre hızlı bitiyor ? O bütçede alabileceğin cihazların verebileceği ekran süresi max 5-7 saat. S20 FE'de rahat rahat 6-7 saat ekran süresi alırsın.
En sonunda kanka S20 fe yi bana satar mısın diyeceğim :)

Geri