Başlıkta da gördüğünüz gibi hiç bir şekilde hile açmamama rağmen veya indirmememe rağmen ban yeedim, çok kötüyüm şu an o kadar emeğim ve param bosa gitti lütfen yardım edin napmam lazım destege yazdım ne zamanda donerler bu süreçte ne yapmam lazım çok saçma vuruşlar atıyodum ondan yemiş olabilir...
Merhabalar, uzun zamandır bu klavyeyi araştırıyorum ve almak istiyorum. Almak istememin nedeni klavyenin renk modlarının çok güzel olması ve brown switch + puding klavye olması. Çok uzun zamandır Puding klavye istiyorum araştırdm fakat Türkiye'de bu klavye dışında Puding klavye bulamadım, ayrıca...
Puddng klavye istedigim icin Rampage KB-136 istiyorum ama cok arada kaldım k552'nin hissiyatı sesi falan nasıl? Renk geçişi renk modları falan? Rampage almayı dusunuyorum ama cok arada kaldım
1679499583
Puding diyecektim puddng demisim pardon
Öncelikle merhaba, yeni klavye almayı düşünüyorum ama çok arada kaldım. Bir taraftan Rampage KB-136 brown switch, bir taraftan da Redragon K552 red switch istiyorum. Videolarını izledim ama çok arada kaldım sizce hangi klavyeyi almalıyım?