batuhohoyt isimli üyenin son içerikleri

1. B

Overwatchden Hile Kullanmamama Rağmen Ban Yedim

destekle konustum destege yazdim ve geri donus yaptilar 15dk icinde, hesabim incelenecekmis oyle diyorlar kalkar mi?
  2. B

Overwatchden Hile Kullanmamama Rağmen Ban Yedim

Başlıkta da gördüğünüz gibi hiç bir şekilde hile açmamama rağmen veya indirmememe rağmen ban yeedim, çok kötüyüm şu an o kadar emeğim ve param bosa gitti lütfen yardım edin napmam lazım destege yazdım ne zamanda donerler bu süreçte ne yapmam lazım çok saçma vuruşlar atıyodum ondan yemiş olabilir...
  3. B

Rampage KB R136 Brown Switch alınır mı?

Önerebileceğiniz bir klavye var mı? 1679774282 hocam tkl klavye istiyorum ya
  4. B

Red switch halini bulamadım stok tükenmiş galiba. Red ile brown arasındaki fark ne ki ses dışında?
  5. B

Merhabalar, uzun zamandır bu klavyeyi araştırıyorum ve almak istiyorum. Almak istememin nedeni klavyenin renk modlarının çok güzel olması ve brown switch + puding klavye olması. Çok uzun zamandır Puding klavye istiyorum araştırdm fakat Türkiye'de bu klavye dışında Puding klavye bulamadım, ayrıca...
  6. B

Rampage mi Redragon mu?

Anladım cok tesekkür ederim %90 k552 alabilirim. Bana onerebileceginiz puding klavyeler var mı?
  7. B

Rampage mi Redragon mu?

Puddng klavye istedigim icin Rampage KB-136 istiyorum ama cok arada kaldım k552'nin hissiyatı sesi falan nasıl? Renk geçişi renk modları falan? Rampage almayı dusunuyorum ama cok arada kaldım 1679499583 Puding diyecektim puddng demisim pardon
  8. B

Rampage mi Redragon mu?

Öncelikle merhaba, yeni klavye almayı düşünüyorum ama çok arada kaldım. Bir taraftan Rampage KB-136 brown switch, bir taraftan da Redragon K552 red switch istiyorum. Videolarını izledim ama çok arada kaldım sizce hangi klavyeyi almalıyım?
Geri