batulujah isimli üyenin son içerikleri

1. B

Bilgisayar açılırken motor sesi gibi bir ses geliyor.

Elimin ayarının olmayacağı tutarsa diye çekindim yağlama işlemini yapmaya ama müsait bir zamanda deneyeceğim
  2. B

Hocam ses kaydına alamadım fakat bir konu daha var bununla ilgili bir arkadaş açmış konuyu çözüme kavuşturdu mu belli olmadığı için ben de tekrar açtım, arkadaşın konuda ses kaydı var ileteyim diğer arkadaşın açtığı başlık
  3. B

Hızla alakalı olduğunu zannetmiyorum çünkü fanları hep yüksek devirde kullanıyorum onun sesine benzemiyor 1724871797 Detaylı baktım ses ön panelden geliyor ve fana değen herhangi bir kablo yok yağlama konusuna bir bakayım
  4. B

Merhaba. Sistemim henüz 8 aylık ve son 1-1.5 aydır süreklilik olmayacak şekilde arada sırada bilgisayarı açtığım zaman böyle motor sesine benzer kalın ve tok bir şekilde "gorgorgor" diye ses geliyor betimleyiş saçma oldu tabii :D Bu neyden kaynaklıdır acaba? Ses geldiğinde bilgisayarı...
  5. B

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500F Sıcaklık

Ben de MSI MAG Coreliquid E240 kullanıyorum tüm fanları full ayara çekince 73'ü geçmedi stres testinde.
  6. B

Ben de çok dikkate almıyordum ama daha düşük derece alanları görünce benim sıvı soğutmam da mı bir sorun var diye düşünmüştüm. Tüm fanları en yüksek RPM moduna aldım bir tık ses yapsa da boştayken 48 derece sabit, surf yaparken sekme açınca vs 52-53 dereceye çıkıp geri 48 dereceye iniyor artık.
  7. B

Hocam hazır sistem alıp parçaları özelleştirdim ben montajını kendim yapmadım yani
  8. B

30 dakikalık Prime95 blend stres testi sonrası 70-85 arası gidip geldi ortalama 80 derece sıcaklık çıktı ortaya. Normal bir değer midir bu sizce?
  9. B

Hocam nihai performansta kullanıyorum güç tasarrufu moduna almam da bir şeyi değiştirmedi 50 derecede devam ediyor. Biraz önce bilgisayarı açtım opera'da önceki günden kalma 4-5 sekme vardı opera'yı açtığım an 68 dereceye fırladı mesela anlayamıyorum sorunun nerede olduğunu gerçekten 1724687962...
  10. B

Yani bilmiyorum mevsimlerden ötürü mü yoksa macun süreli 8 ay oldu ondan mı çözemedim. Boştayken bu değerleri alıyor ama oyun içi de 65-70'i geçmiyor çok ilginç doğrusu 1724629788 Çok enteresan bir durum yaşıyorum sanırsam
  11. B

Merhaba. Ryzen 5 7500F işlemcim var stok ayarlarda kullanıyorum ve MSI MAG Coreliquid E240 sıvı soğutucu kullanıyorum. Sistem boşta iken 50-53 derece arası geziniyor. Cinebench R23 multicore testi esnasında da hep 80-81 derecelerde sabit kaldı. Sizce bu normal mi yoksa yapmam gereken bir şey var mı?
  12. B

Çözüldü✓ Secure Boot Sonrası Ekran Gelmiyor

Bilmiyorum valla elimden geleni yaptim artik servise gondericem
  13. B

İlle de serviste yeniden bios yazilmasi sart herhalde bu yaptiklarima ragmen olmadiysa artik
  14. B

Evet psu gucunu kestim sonra pili cikardim 10 dakika kadar bekledim taktim olmadi, sonra pili cikarip gucu kesip CLRTC pinine tornavida degdirip 30 saniye kadar bekledim tekrar denedim yine olmadi
  15. B

Hocam fayda etmiyor sistem de zaten 1 haftalik servise birakicam mecbur cigerim yandi su anda
Geri