Merhabalar yeni sistem topladım kurdum ama bot ışığı sürekli yanıyo kırmızı renkte bi sorun varmı biostar 650mp e pro anakartım
Mesaj otomatik birleştirildi: 12 dakika önce
Diğer kullanıcılara baktım ekran gelmeme gibi sorunlar yaşamışlar bende hiçbir sıkıntı yok öyle çoğu şeyi kurdum oyunları...
Merhabalar yeni sistem topladım kurdum ama bot ışığı sürekli yanıyo kırmızı renkte bi sorun varmı biostar 650mp e pro anakartım
1733948032
Diğer kullanıcılara baktım ekran gelmeme gibi sorunlar yaşamışlar bende hiçbir sıkıntı yok öyle çoğu şeyi kurdum oyunları yüklemeye başladım ama ışık hala yanıyo
Yeni sistem topladım herşeyi yaptım tüm kabloları bağladım ama dp kablosunu ekran kartına taktığımda monitör çalışmıyo standby mode diyo lenovo monitörüm anakarta da taktım ama çalışmıyo
Hazır sistem alıcam internetten ekran kartını taktıktan sonra ne yapmam gerek biostan ram hz si yükseltmem gerektiğini biliyorum onundışında bir şey yapmam gerek mi
işlemciyi 5 9600x yaptın anakarttan falan sıkıntı olur mu
1733482293
ekipmanlık sıkıntım hiç yok şuan tek ihtiyacım bilgisayar kasası ondan dedim böyle şuan bi sıkıntı olur mu işlemciyle anakart falan
1733482580
abi yazdığıma bakar mısın acil kusura bakma