Arkadaşlar Sistemim Fotoğraftaki Gibi 2 Tane Monitör Alıcam Ama İkisini Aynı anda Alamıcam 1 Tanesi 240 Veya 360 Hz Arası Olucak Diğeri 2 Veya 4 k Kullanım Amacı Birini Rekabetçi Oyun İçin Kullanıcam Diğerini Yazılım, Tasarım, Ve Hikayeli Oyunlarda Ekran Başındaki Sürem Uzun Oluyor İşimden...
Evet anakartı ve sıvı soğutucuyu sattım gibi 2 tane kesin alıcı var anakart olarak b850 a geçiş yapıyorum sıvı soğutucu olarakta aklımda rog strix ryujin iii 360 var nasıldır acaba
Evet şuanda bunu kullanmaktan vazgeçtim iade işlemi veya satıcam rog strix ryujin iii 360 alıcam kasaya takmam en kötü elimde dursun bi arkadaşıma satar veya veririm ilan açtım sarı sitede dolapta anakartla birlikte koydum alan olursa anakartıda b850 yapıcam kafam rahat olsun içimde kalıcak...
Kanka kasa power anakart sıvı soğutucu aldım yukarda belirttim elimdeki kartı satabilirsem b850 alabilirim diyordum oda 2 sebepten 1. Tam beyaz kart 2. Mhz yüksek diye sıvı soğutucu korkutuyor oda işlemciyi iyi soğutur mu diye
Kanka b850 ile değiştirmeye değer bir şey varmı onu düşündüm sırf beyaz diye
1759010412
Benim anakart 6400 destekliyor her halde max sorun çıkar mı biostan düşürdek
Sadece oyun değil kankam yazılım ve tasarım gibi şeyler içinde kullanıcam ( herkes işlemci ve sıvı soğutucu hakkında yazıyor 1 kişide diğer dediklerimi yanıtlasa :( )
1759010195
Anakart aldım b650 almıştım önceden sonra b850 yi gördüm kafam karıştı
Kanka kasanın yanında ucuza geliyordu almıştım zaten kasayı alalı bir süre oluyor normalde işlemci olarak kafamda r7 7800x3d vardı ama bütçem artınca değişti aldığım yerle konuşur iade denerim olursa asus rog strix ryuo iii 360mm alırım
!BEYAZ SİSTEM!
Arkadaşlar Merhaba Bir Süre Önce 0 Dan Sistem Toplamaya Başladım Para Biriktirip Parça Parça Alıyordum Ama Kafam Karışık Yardımcı Olur Musunuz
Kasa ve sıvı soğutucu olarak linkteki olanları aldım İşlemcime göre inşallah sıvı soğutucu sıkıntı çıkartmaz yoksa satıcam yeni bir şey...