hocam geçenlerde ben kendim gitmedim ailemden bir kişi gitti bana telefon getirdi yarı fiyatına falan geldi kulaklıkların vergisine nerden bakabilirim bir bilginiz varmıdır?
Yakın bir zamanda ırak'a gideceğim kulaklık almakta istiyordum sizce ordan almak mantıklı mı?
Orda telefonlar falan yarı fiyatına geliyor kulaklıklarda fiyatlar farklılık gösterir mi türkiye ile?
Önceden kullanmış olduğum Havit Gamenote Fuxi-H3 kulaklığım kırıldı yeni bir kulaklık arıyorum
Aradığım Özellikler: İlk öncellikle kulaklığı oyun ve müzik dinlemek için alacağım,kulaklık pedleri kumaş olursa güzel olur terletmesin,dongle ile beraber gelmesi,baslar ve tizler net olsun,oyunlar...
2000-2300TL'ye kadar mekanik kablosuz klavyeye ihtiyaçım var rgb olursa güzel olur ama çok rgb takıntım yok bilgisayar kasamda blackout full siyah ama ekipmanların rgb olmasını biraz seviyorum
önceki klavyem E-YOOSO Z11 red switch:
ŞİMDİDEN ÖNERİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
valorant pek oynuyan biri değillim rainbow six siege ets2 carx arma rdr2 forza horizon 5 fln oynuyacagim cok rekabetci oyun oynamiyacagim rainbow six siege oynuyorum çoğunlukla rekabetçi oyun olarak
bildiğim kadarıyla 12400f 5600X'e rakip çoklu çekirdekte 12400f 5600x'ten güçlü tek çekirdekte ise bazı yerlerde 5600x daha iyi performans verirken bazı yerlerde 12400f daha iyi performans veriyor
Merhabalar
Normalde 2.el RX 6800 XT ile bilgisayar toplayacaktım ama onun yerine hazır sistem toplamak daha mantıklı geldi
Sizce hangi sistem daha iyi ?
İlk sistem:
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-8g-oc-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html
Sistemde işlemci olarak 5600 b450m...