Yurt dışından kulaklık alınır mı?

baybars21

80+
Reaksiyon skoru
0
Yakın bir zamanda ırak'a gideceğim kulaklık almakta istiyordum sizce ordan almak mantıklı mı?
Orda telefonlar falan yarı fiyatına geliyor kulaklıklarda fiyatlar farklılık gösterir mi türkiye ile?

yazmayı unutmuşum aklımda şu kulaklıklar var:
Steelseries Arctis 7+
HyperX Cloud III wireless
Razer Barracuda X
Razer Blackshark V2PRO(2023)

Alınır hocam neden alınmasın. Aynı ürünün bol vergisiz hali :D

Alınır hocam neden alınmasın. Aynı ürünün bol vergisiz hali :D
hocam geçenlerde ben kendim gitmedim ailemden bir kişi gitti bana telefon getirdi yarı fiyatına falan geldi kulaklıkların vergisine nerden bakabilirim bir bilginiz varmıdır?

Yakın bir zamanda ırak'a gideceğim kulaklık almakta istiyordum sizce ordan almak mantıklı mı?
Orda telefonlar falan yarı fiyatına geliyor kulaklıklarda fiyatlar farklılık gösterir mi türkiye ile?
Çok mantıklı olacağını sanmıyorum telefon dışında diğer elektronik aletlerde çok büyük farklar olmuyor.Telefonda öyle olmasının sebebi de Türkiye'de alınan ekstra vergiler zaten.O yüzden böyle uygun fiyatlı ürünleri Türkiye'den garantili şekilde almanız daha mantıklı olur.

Çok mantıklı olacağını sanmıyorum telefon dışında diğer elektronik aletlerde çok büyük farklar olmuyor.Telefonda öyle olmasının sebebi de Türkiye'de alınan ekstra vergiler zaten.O yüzden böyle uygun fiyatlı ürünleri Türkiye'den garantili şekilde almanız daha mantıklı olur.
tabi orası da doğru. Ama ben şahsen fiyat farkına bakar çoksa garantiyi önemsemezdim. O riski alırdım yani.

tabi orası da doğru. Ama ben şahsen fiyat farkına bakar çoksa garantiyi önemsemezdim. O riski alırdım yani.
Çok fazla fiyat farkı olacağını sanmıyorum yurtdışına çokça seyahat ediyorum ürünler arasındaki makas kurlar yüzünden giderek kapanıyor.Risk alınabilecek düzeyde hiç değil fiyat farkı atıyorum 3000 liralık ürün 500-600 lira daha ucuza gelir en fazla o da tax free alınırsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,285
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri