kullandığım anakart yetersiz gibi geliyor 3-4k bandında bütçem var öneriniz nelerdir oyun ve müzikte iyi performans vermesi daha öncelikli özellikte oyunda
eevet 6 gün önce almış olduğum bu kulaklığı ilk önce telefonda deneme şansım oldu telefonda seesler aşırı canlıydı ve güzeldi asla sönük değildi oyunlarda vs sesler aşırı güzeldi ayak seslerini duymakta zorluk vs çekmiyodum telefonda ses yüksekliği %60 filandı ve müziklerin oyunun sesleri cok...
hocam blueetoth ile ancak bose qc 20 de kablolu bağlantı var onda aktif gürültü egelleme özelliği var
1681750757
Hifigo, Shenzenaudio ya da Linsoul Audio bu markalardan hangisinin modeli iyi yani hangisi oyunlarda daha iyi performans verir
chi fi derken tam nalamadım
1681684393
verdiğiniz kulaklık modelleri yani nasıl desem pek güvenemedim satılan yerleri vs de sıkıntılı gibi geldi bana ve ayrıyetten bana aktif gürültü engelleme özelliği lazım onu eklemeyi unutmuşum yani bose qc 20 nin kablolu muadili lazım
bazı nedenlerden dolayı kulak üstü kulaklık takamıyorum bu nedenle kulak içine yöneldim genelde pubg valo takılıyorum normalde aklımda bose qc 20 vardı lakin oda artık üretilmiyo yani ne yapcam bilmiyorum kafam cok karışık
merhaba değerli forum üyeleri g333 kulaklığını almak istiyorum hem mikrofonundan dolayı hemde övülmesinden dolayı lakin bu kulaklıktan daha iyi bir kulaklık varmıdır ?
360 hz ile 240 arasında fark var eğer tryhard bir oyuncuysanız o farkı akıcılığı anlarsınız gözle görülür şekilde farkı azdır rakibiniz bunu hisseder
1680353832
try hard her dakka br oyun oyanyan kişi iseniz benq önereceğim ancak eğer öle bir oyuncu değilseniz asus önereceğim
1680353867...
Merhaba değerli forum üyeleri
XİGMATEK AQUARİA PLUS kasamın modeli markası bu alttaki üçlü fanlar içeriye üflüyo gerisi dışarıya atıyor havayı önceden hepsi dışarıya atıyodu havayı içeriye üfleyen fan yoktu 81 84 derecelere dolanırdı ekran kartı şimdi 70 77 derecelerde seyrediyo lakin olması...