Bayterek isimli üyenin son içerikleri

1. B

ie 200 kulaklık için sess kartı önerisi

hiç kimse önerimi yapmicak :)
  2. B

ie 200 kulaklık için sess kartı önerisi

kullandığım anakart yetersiz gibi geliyor 3-4k bandında bütçem var öneriniz nelerdir oyun ve müzikte iyi performans vermesi daha öncelikli özellikte oyunda
  3. B

senheiser ie 200 seslerin sönük gelmesi

eevet 6 gün önce almış olduğum bu kulaklığı ilk önce telefonda deneme şansım oldu telefonda seesler aşırı canlıydı ve güzeldi asla sönük değildi oyunlarda vs sesler aşırı güzeldi ayak seslerini duymakta zorluk vs çekmiyodum telefonda ses yüksekliği %60 filandı ve müziklerin oyunun sesleri cok...
  4. B

Oyun İçin Senheiser Marka Kulak İçi Kulaklık Önerisi

soundblaster g5 ses kartı alacağım ordan hallederim onuda 1681758590 işte bu markalardan hangisi başarılı
  5. B

hocam blueetoth ile ancak bose qc 20 de kablolu bağlantı var onda aktif gürültü egelleme özelliği var 1681750757 Hifigo, Shenzenaudio ya da Linsoul Audio bu markalardan hangisinin modeli iyi yani hangisi oyunlarda daha iyi performans verir
  6. B

chi fi derken tam nalamadım 1681684393 verdiğiniz kulaklık modelleri yani nasıl desem pek güvenemedim satılan yerleri vs de sıkıntılı gibi geldi bana ve ayrıyetten bana aktif gürültü engelleme özelliği lazım onu eklemeyi unutmuşum yani bose qc 20 nin kablolu muadili lazım
  7. B

bazı nedenlerden dolayı kulak üstü kulaklık takamıyorum bu nedenle kulak içine yöneldim genelde pubg valo takılıyorum normalde aklımda bose qc 20 vardı lakin oda artık üretilmiyo yani ne yapcam bilmiyorum kafam cok karışık
  8. B

Öneri 240 HZ MONİTÖR ÖNERİSİ LAZIM

4060 lara indiğin zaman 3000 serisiyle cuda cekirdekleri aynı oluyo
  9. B

4070 al bence
  10. B

270 almak mantıklı değil gibi
  11. B

360 hz için allianware al diyeceğim özelliklerini bilmiyorum ama asus rogda keskinleştirme özelliği bile yok monitöründe haberin olsun
  12. B

logitech g333 kulaklık nasıldır g333 den daha iyi bir kulaklık varmıdır ?

merhaba değerli forum üyeleri g333 kulaklığını almak istiyorum hem mikrofonundan dolayı hemde övülmesinden dolayı lakin bu kulaklıktan daha iyi bir kulaklık varmıdır ?
  13. B

360 hz ile 240 arasında fark var eğer tryhard bir oyuncuysanız o farkı akıcılığı anlarsınız gözle görülür şekilde farkı azdır rakibiniz bunu hisseder 1680353832 try hard her dakka br oyun oyanyan kişi iseniz benq önereceğim ancak eğer öle bir oyuncu değilseniz asus önereceğim 1680353867...
  14. B

evga rtx 3060 192 bit 12 gb xc gaming ısınma sorunu

Merhaba değerli forum üyeleri XİGMATEK AQUARİA PLUS kasamın modeli markası bu alttaki üçlü fanlar içeriye üflüyo gerisi dışarıya atıyor havayı önceden hepsi dışarıya atıyodu havayı içeriye üfleyen fan yoktu 81 84 derecelere dolanırdı ekran kartı şimdi 70 77 derecelerde seyrediyo lakin olması...
Geri