bb1985 isimli üyenin son içerikleri

1. B

50k sistem hazırladım, ustaların önerilerini bekliyorum

İndirim bitti cevap gelmez oldu acaba sadece firmaların reklamı amaçlı mı cevaplar veriliyor diye şüphelendim walla😊
  2. B

Bu arada sapphire olan gddr6 ama galax gddr7 bunun bir farkı olurmu 7 daha iyi olmazmı? 1746470142 Aynen artık yokindirim😊
  3. B

Teşekkür ederim buldum sayenizde 🙏😊
  4. B

Hepsini tek tek uygun yerlerden alıp bir bilgisayarcıya birleştirmeyi düşünüyorum hocam patriot hangi sitede ucuz bulamadımyardımcı olurmusun? Birde 9070xt tam olarak marka model yazarmısın Ben çok acemiyim bilemedim iki farklı markada buldum 😊
  5. B

Merhaba değerli üstatlar sizlerin yorumşarına vs bakarak bir sistem hazırladım ama önerilerinize açığım bir hata veya daha iyi olur dediğiniz bir durum varmı acaba? Şimdiden desteğiniz için çok teşekkür ederim. AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz 6.799 tl Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5...
  6. B

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Hocam tekrar merhaba , ben birleştirmeyi bilmediğim için s i n e r j i sitesinden almayı düşünüyorum ama orda bazı ürünleri bulamadım, acaba ordan bana bir sistem hazırlamanız mümkünmüdür?
  7. B

Peki hocam güç kaynağı da almalımıyım ayrıca , pc performansını artırır diye yorumlar gördüm
  8. B

Walla sayende öğrenecem bende bu işi😊 birde sistem önerini alabilirsem dahada rahatsız etmem seni😊 Bütçe 50 bin Online oyunlar için Cs, valorant, pubg, fortnite gibi
  9. B

Kavisli neden önermiyorsunuz ? Birde monitör hariç sistem önerinizi bekliyorum 50 bin bütçeli cs, pubg, valorant, fortnite tarzı online oyunlar için, teşekkürler. Bir sistem önermişsiniz aslında gördüm ama o sanırım daha yüksek bütçeli bir arkadaşımız için olmuş o yüzden yeniden soruyorum.
  10. B

Merhaba hocam , counter strike, fortnite, pubg gibi oyunları çocuklarım oynayacak ve bütçem 50 bin tl monitör kavisli olsun istiyorlar rica etsem bize uygun olabilecek uyumlu ve hızlı bir pc önerebilir misiniz?. Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Geri