Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Merhaba hocam , counter strike, fortnite, pubg gibi oyunları çocuklarım oynayacak ve bütçem 50 bin tl monitör kavisli olsun istiyorlar rica etsem bize uygun olabilecek uyumlu ve hızlı bir pc önerebilir misiniz?. Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Kavisli alınmaz.

Unutmuşum hocam kusura bakmayın.

150000-200000 arası Render Sistem Tavsiyesi. Estetik kaygılar yok F/P top parçalar olmalı. Ben aslında AMD 9950x içeren bir sistem düşünüyorum ama Intel alternatifi varsa daha iyisi olabilir.

Son düzenleme:
Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
5060ti ve 7800x3d yanına fp 360mm destekli kasa(watt sana kalmış), pceı 5.0 anakart, ddr5 32gb en az 6000mhz ram, 360mm sıvı soğutma(corsair ıcue h150 rgb düşünüyorum) ssd samsung 9100 pro 1tb düşünüyorum. Daha çok cs oynayacağım ama aaa oyunlarda oynayacağım. Bütçe hepsi beraber 60 70k arası. Önereceğin her şey fiyat performans olursa sevinirim hocam teşekkürler.

5060ti ve 7800x3d yanına fp 360mm destekli kasa(watt sana kalmış), pceı 5.0 anakart, ddr5 32gb en az 6000mhz ram, 360mm sıvı soğutma(corsair ıcue h150 rgb düşünüyorum) ssd samsung 9100 pro 1tb düşünüyorum. Daha çok cs oynayacağım ama aaa oyunlarda oynayacağım. Bütçe hepsi beraber 60 70k arası. Önereceğin her şey fiyat performans olursa sevinirim hocam teşekkürler.
Düşündüğünüz sistem aşırı dengesiz hocam. O bütçeye 5070 ti dizilir.

Kavisli neden önermiyorsunuz ? Birde monitör hariç sistem önerinizi bekliyorum 50 bin bütçeli cs, pubg, valorant, fortnite tarzı online oyunlar için, teşekkürler. Bir sistem önermişsiniz aslında gördüm ama o sanırım daha yüksek bütçeli bir arkadaşımız için olmuş o yüzden yeniden soruyorum.
Çünkü VA panel. VA panellerde felaket ghosting oluyor. IPS veya OLED harici alınmaz.

Max 60 Bin TL.
Ne önerirsiniz? Amacım hem oyun hem de video edit, render ve foto editleme? :)

Aklımda birinci seviyeden (zamanımızın) başlamak var. 3080, 3090 olsun. Ama ileriye dönük olsun işlemci ki, upgrade edilmeye açık olsun.
Bekliyorum cevabınızı heyecanla hocam/hanım efendi! :) :)

Max 60 Bin TL.
Ne önerirsiniz? Amacım hem oyun hem de video edit, render ve foto editleme? :)

Aklımda birinci seviyeden (zamanımızın) başlamak var. 3080, 3090 olsun. Ama ileriye dönük olsun işlemci ki, upgrade edilmeye açık olsun.
Bekliyorum cevabınızı heyecanla hocam/hanım efendi! :) :)
İşlemci
İşlemci Soğutucu
Ekran Kartı
Anakart
RAM
SSD
Kasa + PSU

İşlemci
İşlemci Soğutucu
Ekran Kartı
Anakart
RAM
SSD
Kasa + PSU
63.700 TL oldu. Aştınız limitimi. ŞAKA ŞAKA! Teşekkür ederim! 5070 Almam, belki 4070 SUPER falan bakarım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,750
Üyeler
186,370
Son üye
khamzattopuria
Geri