Neler Yeni

Bütçeni ve kullanım amacını söyle laptop önereyim

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
Burada beni aşıyor hocam, diğer yer 9 taksit burası 6 taksit bütçeme fazla. Ya 30k ya Alıcam, ya da attığım siteden başkasını. Teşekkürler hocam
hepsiburadadan pek bir şey bulamadım, sen en iyisi o attığın acer'ı al.

Joeldel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
Şimdi mesaj sayıma bakıp "Sen bir şey mi biliyorsun?" demeyin hemen, Technopat'ta 12 bin küsür mesajım var yani herhangi bir adam değilim.
Bana kullanım amacınızı ve bütçenizi söyleyin. Ben de size laptop öneriyim. Bu 5000 serisinin fiyatları pek iyi olmayacak gibi, ondan dolayı bana 5000 serisi öner demeyin.
Kız arkadaşım için valorant sims vs. genel olarak oyunlar için bi laptop önerisi lazım bütçe 30-35K 1 TB ssd olsa bizim için daha iyi olur çünkü kendisi sık sık ssd temizliği vs. yapamayacağını biliyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.n11.com/urun/erazer-dep...x4060-156-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-66870123 Şu laptopa ne dersin markasını ilk defa duyuyorum ama sistem olarak fena değil gibi

Son düzenleme:

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35

forzabagimlisi

80+ Bronze
elimde bir macbook pro m4 var yanında windows lazım oluyor arada macbookta çok spesifik bir iki program çalışmıyor

arm olmayan oled ekranlı macbook deneyimine en yakın cihazı önerir misin mümkünse bu özellikleri karşılayan en ucuz cihaz olsun

Top Bottom