Neler Yeni

Öneri Bütçeni söyle alman gereken Laptobu Öğren

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yiğit
Gamegaraj laptoplar fiyat performanstır. Msi üretimidir. Tavsiye etmesem insanlara linkini atmam. Alabilirsiniz.
hocam merhaba 20 25k bandında gündelik kullanım, video izleme online dersler vs. kullanımı ve yüksek kapasiteli ssd si olan (fotoğraf, video gibi şeyler için) bir laptop arıyorum öneriniz nedir? ekran kartı olması daha iyi olur gibi

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
40K bütçe yapar mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet kaya
Hangisini önerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

Luseresul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Resul seymen
Hocam 50 ila 55 arasında mümkünse hepsiburadadan 2k ekranlı 100srgb olan ve yine mümkünse 17.3 inç ekranlı bir pc varmıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Kaya
Bütçeni, kullanım amacını ve beklediğin kriterleri söyle laptop önereyim.

Bu öneri olayını bu hafta salı günü yapmıştım ve birkaç kişi önerdiğim modellerden memnun kaldığına dair bugün geri dönüş yaptı.

Bu konu, alınabilecek en doğru modeli bulmak ve aynı bütçede laptop arayanlar için toplu bir öneri olması açısından faydalı olacaktır.bütçe

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Kaya
Bütçe 45 50k arası oyun için rtx 4060 ve intel işlemci olursa sevinirim

rexiast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Tekin
Bütçeni, kullanım amacını ve beklediğin kriterleri söyle laptop önereyim.

Bu öneri olayını bu hafta salı günü yapmıştım ve birkaç kişi önerdiğim modellerden memnun kaldığına dair bugün geri dönüş yaptı.

Bu konu, alınabilecek en doğru modeli bulmak ve aynı bütçede laptop arayanlar için toplu bir öneri olması açısından faydalı olacaktır.
40-50 arası oyun ve mühendislik

msukru15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
şükrü erdem
Hocam merhaba max 50k bandında bir bilgisayar önerir misin? Ağırlıklı kullanım 3d çizim ve oyun. Benim için önemli olan min 16” olması daha büyük ekran tabii ki daha iyi. Marka olarak bazı markalara takıntım var mesela hp ve dell istemiyorum. Asus lenovo acer ve alternatifler olabilir. Teşekkürler.

Top Bottom