Asus msi tarafında onerecegin varmiO bütçede şu an en fiyat/performans laptop bu
Asus msi tarafında onerecegin varmiO bütçede şu an en fiyat/performans laptop bu
60k'da şu güzel60 k ama taksitli alabileceğim biyerden
Alabileceğin en ucuz 4050'li laptop bu25k bütçe ile oyun için ne önerebilirsiniz
27k bu sanırsam 25k ya adam akıllı laptop kalmamış bütçeyi 30k ya çıkarsam ne önerebilirsiniz? bana göre pubg gibi ağır oyunları rahat oynatıyorsa aşırı ısınma vs. yoksa yeterlidir.60k'da şu güzel
Bütçe yeterse şuna da bakabilirsin
Slayer[4] 7-4070 QHD+ 240Hz - Game Garaj
Slayer [4] 7-4070, 14.Nesil Intel Core 14700HX işlemcili, Nvidia GeForce RTX 4070 ekran kartı ve 240Hz IPS paneli ile Slayer[4] 7XL-4070 notebook, taşınabilir bilgisayar, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
Alabileceğin en ucuz 4050'li laptop bu
Yani 25k'da alabileceğin en güçlü oyun laptobu. Kasım indirimlerini bekleyebilirsin.
O Acer'in eksisi malzeme kalitesi ve soğutma. 30k'ya çıkıp şunu alırsan o sorunları çözersin27k bu sanırsam 25k ya adam akıllı laptop kalmamış bütçeyi 30k ya çıkarsam ne önerebilirsiniz? bana göre pubg gibi ağır oyunları rahat oynatıyorsa aşırı ısınma vs. yoksa yeterlidir.
düzeltme: watt değeri 60 az değilmi?
20-25k arası müzik ve çizim amaçlı kullanıcam ne önerirsinizBütçeni, kullanım amacını ve beklediğin kriterleri söyle laptop önereyim.
Bu öneri olayını bu hafta salı günü yapmıştım ve birkaç kişi önerdiğim modellerden memnun kaldığına dair bugün geri dönüş yaptı.
Bu konu, alınabilecek en doğru modeli bulmak ve aynı bütçede laptop arayanlar için toplu bir öneri olması açısından faydalı olacaktır.
Sence i5 1235u mu yoksa r5 5500u 5700u ku?60k bütçede olay bu