Neler Yeni

Öneri Bütçeni söyle alman gereken Laptobu Öğren

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Serdar Totuzbeş

maje

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ulaş
Kendim bir konu açmıştım ancak buraya da yazayım. Bütçem 25000. Harici ekran kartı olsun, rami 16gb olsun istiyorum. Bu arada bazı laptoplarda RTX 3050 45W bazılarında ise 85W-95W oluyor. Ekran kartı watt değeri çok önemli mi? Aşırı yüksek oyunlar oynamayacağım.

Claw's

80+ Silver
Kendim bir konu açmıştım ancak buraya da yazayım. Bütçem 25000. Harici ekran kartı olsun, rami 16gb olsun istiyorum. Bu arada bazı laptoplarda RTX 3050 45W bazılarında ise 85W-95W oluyor. Ekran kartı watt değeri çok önemli mi? Aşırı yüksek oyunlar oynamayacağım.
Al sana 4050li laptop

maje

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ulaş

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
Teşekkür ederim. Fazla sekmeli chrome kullanımında bir sıkıntı yaşatır mı 8 GB ram ? Yakın zamanda bir yükseltme yapmam çünkü. Ayrıca ekran kalitesi nasıldır? Pek fazla bilgim olmadığı için soruyorum
evet 8gb ram genellikle sorun çıkartır

GRANDA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
GRANDA TR
Bütçeni, kullanım amacını ve beklediğin kriterleri söyle laptop önereyim.

Bu öneri olayını bu hafta salı günü yapmıştım ve birkaç kişi önerdiğim modellerden memnun kaldığına dair bugün geri dönüş yaptı.

Bu konu, alınabilecek en doğru modeli bulmak ve aynı bütçede laptop arayanlar için toplu bir öneri olması açısından faydalı olacaktır.
Merhabalar;
Bütçe 30-35 arası oynadığım oyun (knight online genelde tercih intel oluyor tek çekirdek performansı önemli) gta 5 cs tarzı bu tarz oyunlar bu bütçede fazla fan açmayan sessiz bir ürün bulabilir miyiz

Claw's

80+ Silver
Teşekkür ederim. Fazla sekmeli chrome kullanımında bir sıkıntı yaşatır mı 8 GB ram ? Yakın zamanda bir yükseltme yapmam çünkü. Ayrıca ekran kalitesi nasıldır? Pek fazla bilgim olmadığı için soruyorum
8 ram yetersiz kalır ama öyle sorun çıkartmaz. Yakın zamanda ram eklemesi yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar;
Bütçe 30-35 arası oynadığım oyun (knight online genelde tercih intel oluyor tek çekirdek performansı önemli) gta 5 cs tarzı bu tarz oyunlar bu bütçede fazla fan açmayan sessiz bir ürün bulabilir miyiz
Fan açar ama bu bütçede alabileceğin en mantıklı intel işlemcili laptop

Yeter ki fan açmasın ryzen da olur dersen

redblack

80+
Reis genellikle Metin2 oynuyorum ne önerirsin
Birde CS2 için ne önerirsin ayrı ayrı söylersen çok sevinirim

Top Bottom