redblack
80+
Hocam bütçem 20k taksitle alıcam bilgisayar programcılığı okuyorum kod yazabilirim ekstra kendimi geliştirmek için ve aynı zamanda oyunda oynasam iyi olur hikayeli oyunlar özellikle öyle aman aman fps değilde akıcı olsun medium grafiklerde yeter
hocam peki biraz daha uyguna bulunabilirmi uzun süre götürecek bir şeyYükleniyor...
amzn.euYükleniyor...
app.hb.biz
dahili ekran kartıyla bunları yapabilen yokmudurYok, bundan ucuza harici ekran kartlı model bulamazsın.
kanka hikayeli oyunlar konsol mantığı 30fpste olsa olur tek istediğim uzun ömürlü sağlam kod yazabiliyim bide arada oyun şekli ama para çok yok ne yazıkki en fazla 20kDahili ekran kartıyla hikayeli oyun oynayamazsın. Kod yazarsan, lol valo falan oynarsın.
Kasım indirimlerini bekle o zaman belki 20k ya düşerkanka hikayeli oyunlar konsol mantığı 30fpste olsa olur tek istediğim uzun ömürlü sağlam kod yazabiliyim bide arada oyun şekli ama para çok yok ne yazıkki en fazla 20k
40000 45000Bütçeni, kullanım amacını ve beklediğin kriterleri söyle laptop önereyim.
Bu öneri olayını bu hafta salı günü yapmıştım ve birkaç kişi önerdiğim modellerden memnun kaldığına dair bugün geri dönüş yaptı.
Bu konu, alınabilecek en doğru modeli bulmak ve aynı bütçede laptop arayanlar için toplu bir öneri olması açısından faydalı olacaktır.
40000 45000
60k üstünde bi 10k çıkarım gerekirse oyuncu laptopbu lazım teşekkürlerBütçeni, kullanım amacını ve beklediğin kriterleri söyle laptop önereyim.
Bu öneri olayını bu hafta salı günü yapmıştım ve birkaç kişi önerdiğim modellerden memnun kaldığına dair bugün geri dönüş yaptı.
Bu konu, alınabilecek en doğru modeli bulmak ve aynı bütçede laptop arayanlar için toplu bir öneri olması açısından faydalı olacaktır.