Neler Yeni

Öneri Bütçeni söyle alman gereken Laptobu Öğren

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
Yavuz

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
unreal engine, unity , blender , 3dmax , fusiun uygulamaları kullanılacak.

bütçe belli değil 60 80k arası bişeler salla.

oyun motorlarında rame baya ihtiyac duyuluyor 32 gb + boş ram slotlu veya en az 64 gb lık bir şey önerirsen sevinirim

Claw's

80+ Silver
i5 1235U da yeni bir işlemci değil. O modelde ram ve ssd az. Birkaç gün veya birkaç hafta daha bekle kasım indirimlerinde sana güzel bir laptop buluruz.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

oyun motorlarında rame baya ihtiyac duyuluyor 32 gb + boş ram slotlu veya en az 64 gb lık bir şey önerirsen sevinirim
yurtdışındanda (amerika) alabilirim

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
Yavuz
i5 1235U da yeni bir işlemci değil. O modelde ram ve ssd az. Birkaç gün veya birkaç hafta daha bekle kasım indirimlerinde sana güzel bir laptop buluruz.
Bu fiyata daha uygun bulamadım yeni demedim zaten 5700 1 sene daha eski diye biliyorum. Haber bekliyorum.

Claw's

80+ Silver

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
4070 yeterli gelecekmidir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide yurtdısından almak benim için daha iyi olacaktır. eğer abd pazarına hakimsen öneri yapabilirmisin.

bide yurtdısından almak benim için daha iyi olacaktır. eğer abd pazarına hakimsen öneri yapabilirmisin.

bu alınır mı?

Son düzenleme:

Claw's

80+ Silver

bu alınır mı?
Türkiye'de bulunmayan modellere hakim değilim. O laptop donanım olarak en üst seviye ama soğutması kronik sorun durumu nedir bilemiyorum.
3.000 dolar seviyelerine çıkabiliyosan şu modeller iyidir

Claw's

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasbi Hamza ÖZCAN
Bütçeni, kullanım amacını ve beklediğin kriterleri söyle laptop önereyim.

Bu öneri olayını bu hafta salı günü yapmıştım ve birkaç kişi önerdiğim modellerden memnun kaldığına dair bugün geri dönüş yaptı.

Bu konu, alınabilecek en doğru modeli bulmak ve aynı bütçede laptop arayanlar için toplu bir öneri olması açısından faydalı olacaktır.
40 - 50 k hem okul hem oyun için kullanılabilecek bir cihaz bakıyorum hocam, tavsiyen nedir?

Hocam bu Slayer işini ilk defa gördüm, tavsiye eder misiniz, gamegarajın kendi markası falan mı nedir bu?

Son düzenleme:

Claw's

80+ Silver
40 - 50 k hem okul hem oyun için kullanılabilecek bir cihaz bakıyorum hocam, tavsiyen nedir?

Hocam bu Slayer işini ilk defa gördüm, tavsiye eder misiniz, gamegarajın kendi markası falan mı nedir bu?
Gamegaraj laptoplar fiyat performanstır. Msi üretimidir. Tavsiye etmesem insanlara linkini atmam. Alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,544
Üyeler
160,856
Son üye
erdemizm
Top Bottom