Eski olmasına rağmen güçlümü o kadar?Ryzen 7 5700U
unreal engine, unity , blender , 3dmax , fusiun uygulamaları kullanılacak.Ryzen 7 5700U
i5 1235U da yeni bir işlemci değil. O modelde ram ve ssd az. Birkaç gün veya birkaç hafta daha bekle kasım indirimlerinde sana güzel bir laptop buluruz.Eski olmasına rağmen güçlümü o kadar?
En fazla 15 veya 13klık önerin varmı?
Bu iyi midir?
yurtdışındanda (amerika) alabilirimunreal engine, unity , blender , 3dmax , fusiun uygulamaları kullanılacak.
bütçe belli değil 60 80k arası bişeler salla.
oyun motorlarında rame baya ihtiyac duyuluyor 32 gb + boş ram slotlu veya en az 64 gb lık bir şey önerirsen sevinirim
Bu fiyata daha uygun bulamadım yeni demedim zaten 5700 1 sene daha eski diye biliyorum. Haber bekliyorum.i5 1235U da yeni bir işlemci değil. O modelde ram ve ssd az. Birkaç gün veya birkaç hafta daha bekle kasım indirimlerinde sana güzel bir laptop buluruz.
unreal engine, unity , blender , 3dmax , fusiun uygulamaları kullanılacak.
bütçe belli değil 60 80k arası bişeler salla.
oyun motorlarında rame baya ihtiyac duyuluyor 32 gb + boş ram slotlu veya en az 64 gb lık bir şey önerirsen sevinirim
4070 yeterli gelecekmidir ?Slayer[4] 7XL-4070 QHD+ 240Hz - Game Garaj
Slayer [4] 7XL-4070, 14.Nesil Intel Core 14700HX işlemcili, Nvidia GeForce RTX 4070 ekran kartı ve 240Hz IPS paneli ile Slayer[4] 7XL-4070 notebook, taşınabilir bilgisayar, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
bide yurtdısından almak benim için daha iyi olacaktır. eğer abd pazarına hakimsen öneri yapabilirmisin.4070 yeterli gelecekmidir ?
4070 yeterli gelecekmidir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide yurtdısından almak benim için daha iyi olacaktır. eğer abd pazarına hakimsen öneri yapabilirmisin.
Türkiye'de bulunmayan modellere hakim değilim. O laptop donanım olarak en üst seviye ama soğutması kronik sorun durumu nedir bilemiyorum.4070 yeterli gelecekmidir ?
bide yurtdısından almak benim için daha iyi olacaktır. eğer abd pazarına hakimsen öneri yapabilirmisin.
bu alınır mı?
?40-45k laptop önerir misiniz
40 - 50 k hem okul hem oyun için kullanılabilecek bir cihaz bakıyorum hocam, tavsiyen nedir?Bütçeni, kullanım amacını ve beklediğin kriterleri söyle laptop önereyim.
Bu öneri olayını bu hafta salı günü yapmıştım ve birkaç kişi önerdiğim modellerden memnun kaldığına dair bugün geri dönüş yaptı.
Bu konu, alınabilecek en doğru modeli bulmak ve aynı bütçede laptop arayanlar için toplu bir öneri olması açısından faydalı olacaktır.
Hocam bu Slayer işini ilk defa gördüm, tavsiye eder misiniz, gamegarajın kendi markası falan mı nedir bu?Mesaj otomatik birleştirildi:
Slayer[3] 7-4060 V2 - Game Garaj
Slayer [3] 7-4060, 13.Nesil Intel Core 13700H işlemcili, Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartı ile Slayer [3] 7-4060 notebook, taşınabilir bilgisayar, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Gamegaraj laptoplar fiyat performanstır. Msi üretimidir. Tavsiye etmesem insanlara linkini atmam. Alabilirsiniz.40 - 50 k hem okul hem oyun için kullanılabilecek bir cihaz bakıyorum hocam, tavsiyen nedir?
Hocam bu Slayer işini ilk defa gördüm, tavsiye eder misiniz, gamegarajın kendi markası falan mı nedir bu?