Öneri Bütçeni söyle alman gereken Laptobu Öğren

25-30k bütçe ile oyun için ne önerebilirsiniz

Son düzenleme:
60 k ama taksitli alabileceğim biyerden
60k'da şu güzel

Bütçe yeterse şuna da bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25k bütçe ile oyun için ne önerebilirsiniz
Alabileceğin en ucuz 4050'li laptop bu

Yani 25k'da alabileceğin en güçlü oyun laptobu. Kasım indirimlerini bekleyebilirsin.

60k'da şu güzel

Bütçe yeterse şuna da bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alabileceğin en ucuz 4050'li laptop bu

Yani 25k'da alabileceğin en güçlü oyun laptobu. Kasım indirimlerini bekleyebilirsin.
27k bu sanırsam 25k ya adam akıllı laptop kalmamış bütçeyi 30k ya çıkarsam ne önerebilirsiniz? bana göre pubg gibi ağır oyunları rahat oynatıyorsa aşırı ısınma vs. yoksa yeterlidir.
düzeltme: watt değeri 60 az değilmi?

27k bu sanırsam 25k ya adam akıllı laptop kalmamış bütçeyi 30k ya çıkarsam ne önerebilirsiniz? bana göre pubg gibi ağır oyunları rahat oynatıyorsa aşırı ısınma vs. yoksa yeterlidir.
düzeltme: watt değeri 60 az değilmi?
O Acer'in eksisi malzeme kalitesi ve soğutma. 30k'ya çıkıp şunu alırsan o sorunları çözersin

Az daha koyarsan 4060'lısı var

Bütçeni, kullanım amacını ve beklediğin kriterleri söyle laptop önereyim.

Bu öneri olayını bu hafta salı günü yapmıştım ve birkaç kişi önerdiğim modellerden memnun kaldığına dair bugün geri dönüş yaptı.

Bu konu, alınabilecek en doğru modeli bulmak ve aynı bütçede laptop arayanlar için toplu bir öneri olması açısından faydalı olacaktır.
20-25k arası müzik ve çizim amaçlı kullanıcam ne önerirsiniz

20-25k arası müzik ve çizim amaçlı kullanıcam ne önerirsiniz
Birkaç gün daha bekleyin. Daha şimdiden birçok üründe ciddi indirimler yaşanıyor. İlerleyen günlerde de laptop indirimleri başlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,518
Üyeler
187,694
Son üye
recep433
Geri