hocam şöyle bir şey buldum sence omen mı bu muİkisi de 4070 ekran kartlı, %100sRgb'li sağlam laptoplar. Yalnız Omen'in ekranı biraz daha büyük ve ağır bir laptop.
tabii ki de Omen. Acer'in o fan sesi çekilmez.hocam şöyle bir şey buldum sence omen mı bu mu
ACER Nitro 16 Amd R7 8845hs 32gb 1tb Ssd Rtx4070-8gb Dos 16" Wqxga 165hz Notebook Nh.qsley.001 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro 16 Amd R7 8845hs 32gb 1tb Ssd Rtx4070-8gb Dos 16" Wqxga 165hz Notebook Nh.qsley.001 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Grafik tasarım için %100sRgb ekran lazım olabilir. Şunu alıp bir 512gb ssd daha ekle.max 45k butce min 1tb depolama grafik tasarım ve oyun için
Hocam merhabalar bütçem 20-30 k sosyal medyaya gireceğim arada oyun oynayacağım bi model arıyorum bu fiyata kaçmaz dediğin bi model varsa üstüne de çıkabilirimBütçeni, kullanım amacını ve beklediğin kriterleri söyle laptop önereyim.
Bu öneri olayını bu hafta salı günü yapmıştım ve birkaç kişi önerdiğim modellerden memnun kaldığına dair bugün geri dönüş yaptı.
Bu konu, alınabilecek en doğru modeli bulmak ve aynı bütçede laptop arayanlar için toplu bir öneri olması açısından faydalı olacaktır.
Mux switch çok garip bir kritermiş. Ben sana alınabilir olanları atayım sen bak45k civarı mux switch olan ve ekran kartı watt değeri yüksek bir model önerir misiniz??
Bunun ekranı iyidir, işlemcisi güçlüdür ama ekran kartı yok. Hafif oyunlar dışında oyun oynatmaz.Hocam merhabalar bütçem 20-30 k sosyal medyaya gireceğim arada oyun oynayacağım bi model arıyorum bu fiyata kaçmaz dediğin bi model varsa üstüne de çıkabilirim
hocam şu model onun için birebir.Hocam kız arkadaşım için genelde zoom üzerinden ders vs verecek, oyun felan oynamayacak uzun yıllar kullanabileceği bir laptop var mıdır bütçe 20-25k arası, 16gb ram tercihen olsa güzel olur.
Bu ürünü favoriye eklemiştim, şimdi sizde önerince tamamdır hocam çok teşekkürlerhocam şu model onun için birebir.
Bütçe 65K, işlemcisi ve paneli iyi olsun ama ekran kartı da RTX 4070 altı olmasın. Almak için değil, sadece merak ettim.