Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Bütçe 200k ya kadar çıkabilir hocam. Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım, kendi oyunlarımı yapmak istiyorum bir yandan hikayeli oyunlar ve fps oyunları oynayacağım. Bana laptop önerir misiniz? Uzun süre boyunca kullanmak istiyorum.

15. Bin TL civarına genel kullanım için ne önerirsiniz? Genel kullanım olarak yine sorunsuz ve rahat kullanmayı istiyorum. Ayrıca mümkünse arkadan aydınlatmalı klavyeye sahip olması, daha kaliteli ekrana sahip olması gibi özellikleri olmasını istiyorum.

Konu sahibi aktif değil artık boşuna yazmayın

Merhaba hocam. Oyun ve genel kullanım. Monitörüm fhd. Bütçe 30000 tl vatandan ya da başka vade farksız taksit yapan bir yerden olabilir

Bütçe: 40000
Laptop bir arkadaşım için ve istediği özellikler şunlar:
-32 GB RAM
-1TB SSD
-HP Victus olmasın
-Ekran Kartı minimum 4060 8gb olmalı ve watt değeri önemli
-Monster önermeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iyi midir?

Qwerty hocanız forumdan topladığı paralarla amerikaya kaçtı ondan bıraktı forumu, dolandırdı kısaca herkesi. Çiftlik bank vakası v2

Qwerty hocanız forumdan topladığı paralarla amerikaya kaçtı ondan bıraktı forumu, dolandırdı kısaca herkesi. Çiftlik bank vakası v2
lan zenci sever neden heryerde varsın zenci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hanimiş benim siyah çikolatam :p

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,882
Üyeler
183,179
Son üye
ensr
Geri