Tekrar Başlıyorum: Laptop Önerileri

qwerty1029384756

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,590
1 ay ara vermiş bulunmaktayım forumda destek vermek biraz sıkmıştı beni ara verdim tekrardan Bütçenizi söyleyin laptop önereyim konumda destek vereceğim.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: rxsy
45k maks 50k grafik tasarim adobe serisi blender ve kod yazmak için isimi rahatlikla görecek dışarıda bir laptop arıyorum

45k bütçem var. Yazılım (veri analizi, excel kullanımı, datagrip), günlük kullanım, film-dizi izleme, 10-15 açık sekme gibi kullanımlar için alacağım. Oyun az oynanacak. Lol, dota gibi oyunlar. Bu yüzden oyun bilgisayarı almasam da olur diye düşünüyorum. Şarjının uzun süre gitmesi ve taşınabilir olması benim için önemli.

Butcem 25k limitim var karttan taksitle alcam hocam
45k maks 50k grafik tasarim adobe serisi blender ve kod yazmak için isimi rahatlikla görecek dışarıda bir laptop arıyorum
45k bütçem var. Yazılım (veri analizi, excel kullanımı, datagrip), günlük kullanım, film-dizi izleme, 10-15 açık sekme gibi kullanımlar için alacağım. Oyun az oynanacak. Lol, dota gibi oyunlar. Bu yüzden oyun bilgisayarı almasam da olur diye düşünüyorum. Şarjının uzun süre gitmesi ve taşınabilir olması benim için önemli.

Bu loq larda 230w adaptör i5lerde yok i7lerde mi geliyo nasıl oluyo tam olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,421
Üyeler
174,723
Son üye
cubbeliahmet
Geri