Öneri Bütçenizi söyleyin, telefon önereyim.

4 GB A16 alsam 6 GB olanla fark var mı?
Var. Birkaç uygulamaya girdikten sonra telefon şişer, yavaşlamaya başlar. 4gb ram yetersiz gelir.

Alacaksan 6 ramli olanını al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25-30 civarı taksitle alabileceğim telefon var mı acaba?
Var. Peşin fiyatına 3 taksitle S24 FE alabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: java
S24 fe fiyat performans olarak çok ciddi bir oyuncu. Fakat ağırlığı, kalınlığı ve birkaç eksikliği yok değil.

S25 fe'de bu ağırlık ve kalınlık iyileştirilmiş. Onun dışında her şeyi aynı.

S24 FE'nin kalınlığı, ağırlığı benim için sorun olmaz diyorsan al geç. Standart bir kullanıcı için premium bir telefon.

Benim bütçem var, almışken iyi bir şey alıyım dersen S25 FE'den ziyade ben sana S24+ öneririm. S25 fe'den daha premıum ve iyi bir telefon.
pekii bu fiyatlara iphone alınır mı galiba 14 geliyo 15k falan yukseltmem lazım 16 icin

Pek telefonlardan anlamam. Fiyatı uygun mudur alınabilir mi yoksa indirim mi beklemeliyim ?
Peşin fiyatı şu anda 28.200tl.
Ekran görüntüsü 2025-10-26 194628.webp

3 taksit ile 29bin tl iyi. Bundan birkaç ay öncesine kadar 25-26bin tl'lere satılıyordu. Son 1 aydır tüm telefonlara 2-3 bin tl zam geldi.

Kasım ayında belki 25 binlere falan düşebilir ama onlarda da taksit olmaz. Ayrıca düştüğü an alman lazım, indirim olduğu için hemen bitecektir.

29 bin tl ye 3 taksitle alınabilir. Fiyat kazık değil. Taksit ile alınması şartıyla alınabilir.

pekii bu fiyatlara iphone alınır mı galiba 14 geliyo 15k falan yukseltmem lazım 16 icin
Bu fiyatlara iphone alınır. İphone 16e'nin fiyatı şu an gayet makul seviyede. Fiyat performanstır. Alınabilir.

Peşin fiyatı şu anda 28.200tl.
Alıntıyı görüntüle

3 taksit ile 29bin tl iyi. Bundan birkaç ay öncesine kadar 25-26bin tl'lere satılıyordu. Son 1 aydır tüm telefonlara 2-3 bin tl zam geldi.

Kasım ayında belki 25 binlere falan düşebilir ama onlarda da taksit olmaz. Ayrıca düştüğü an alman lazım, indirim olduğu için hemen bitecektir.

29 bin tl ye 3 taksitle alınabilir. Fiyat kazık değil. Taksit ile alınması şartıyla alınabilir.

Bu fiyatlara iphone alınır. İphone 16e'nin fiyatı şu an gayet makul seviyede. Fiyat performanstır. Alınabilir.
Teşekkürler

Burada herkes kendi bütçesine göre telefon önerisi istiyor. Kriterlerini yazıyor ve buna göre bir model arıyor. Toplu bir öneri konusu olması açısından bu konu altında telefona ayırdığınız bütçeyi yazın, size alabileceğiniz en mantıklı telefonu söyleyeyim.

Önemli not: Yurtdışı veya ikinci el öneri istemeyin. Türkiye sınırları içerisindeki sıfır telefonlar önerilere dahildir.

Alıntıyı görüntüle
Bütçem 35k civarı ne önerirsiniz.

O ikisi arasında kaldım zaten sence ne olmalı ve neden
Tamamiyle sana bağlı. Çünkü her şeyleri eşit.

Önce kendine şu soruyu sor. Büyük telefon mu küçük telefon mu? Küçük telefon diyorsan S25 ultrayı bir elemen lazım.

İos mu Android mi? İos dersen iphone 17 al geç. Android dersen S25+alıp geçebilirsin.

Ama ben olsam İphone 17 alırdım. Her şeyden önce bir karizması, imajı var.

Yorumlardan genel bir izlenim edinebilirsin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,864
Üyeler
184,240
Son üye
ilterasilkan
Geri