SekemeyenCeylan
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Samsung öncelikli olacak şekilde USB 3.2 ve kablosuz şarj özelliği olan, en uygun cihazı arıyorum
Kamera öncelik değilse s25+ al.Sizce s25 plus mı yoksa s24 ultramı daha mantıklı olur? Kameraya fazla ihtiyacım yok gündelik kullanım için oyun çok az oynuyorum o da ağır bir oyun değil. Şuan s24 ultraya daha yakınım snap 8 gen 3 5 sene daha iyi iş yapar mı
yine iphone dersen iphone 16e ye geçebilirsin.30000 TL civarına ne alınır iphone 13m var şu an
Birkaç saat önce babama şu telefonu aldım. Fiyat performans oranı yüksek bir telefon.15-20K arası depolama alanı yüksek, (256 GB altı olmasın) uzun süre kasmadan götürebilecek telefon arıyorum. Genel olarak sosyal medya kullanımı ve telefon görüşmeleri için kullanılacak. Samsung önerisi verirseniz daha iyi olur diğer daha az bilinen markalardan çekiniyorum açıkçası.
Ben hayatım boyunca ya Samsung kullandım ya da Apple.33.5kya s25 fe düşünüyorum nasıl olur s24 fe düşünmuyorum tasarım hızlı şarj hafiflik ve performans açısından s25 fe daha iyi ondan alicak s24 plusta çok para Samsung alamasim var sence alınır mı
Valla honor 400 proyu bende çok beğendim tabletide var yani iş olarakta iyi ama hocam daha yeni Samsung watch 7 aldım Samsung tel alicam diye özelliklerini kullanabilirim diye küçük ekran pek sevmem oyun oyniyan biriyim s24 plusta güzel gozukuyorda benim 5-6 yıl kulanmam lazım ondan yazılım desteği bana önemli sizce s25 fe bu fiyata alınır mıBen hayatım boyunca ya Samsung kullandım ya da Apple.
Samsung bana güvenli liman gibi geliyor. 33k'ya küçük telefon seviyosan S24 alabilirsin. 6.7 inç olsun dersen s25 fe alınabilir. Bütçeyi zorlarsan S24+ tatlı olur.
Samsung takıntın yoksa Honor 400 pro da çok iyi bir seçecek.