Öneri Bütçenizi söyleyin, telefon önereyim.

Honor 400 proya yakın fiyatlarda daha iyi bir seçenek var mı? Marka takıntılı birisi değilim, sadece samsung dışında telefon kullanmadım ve yazılım, arayüz hızı donanımın ömrü ne kadar olur bir fikrim yok. Bilgisi olan varsa honor kullanan vesaire yazarsa sevinirim.

Honor 400 proya yakın fiyatlarda daha iyi bir seçenek var mı? Marka takıntılı birisi değilim, sadece samsung dışında telefon kullanmadım ve yazılım, arayüz hızı donanımın ömrü ne kadar olur bir fikrim yok. Bilgisi olan varsa honor kullanan vesaire yazarsa sevinirim.
Bende o civarlarda cihaz bakıyorum s24-s24plus cihazları var bütçe artar ise s25 olabilir. Bende ikilemdeyim 3 yıl güncelleme desteği olması biraz sıkıntı Samsung 4 yıl daha fazla güncelleme alacak. Tasarım olarak ekranı güzel fakat arka kamera dizilimi ve malzeme kalitesi hoşuma gitmedi. İşlemci olarak 8 gen 3 var ve s24 serisinde Exynos 2400 var. Samsung kendi işlemcisini denk olarak çıkarsada 8gen 3 daha verimli. Kamera kısmında ikisi de üzmez gayet güzel kareler alırsınız. Honor 400 pro batarya kapasitesi olarak ikisinden de daha iyi bariz olarak. Ayrıca s24 küçük bir cihaz boyut önemli ise s24plus kalıyor geriye.

10 k civarına öneri var mıdır ?
10k civarında Samsung A16 6/128 modelini al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Honor 400 pro iyi bir tercih olur.

Samsung olsun dersen S24+ da alınabilir.

Bir büyüğe telefon alacağım 60 yaşlarında sadece arama ve kesinlikle sms'ler. Ne önerirsin tuşlu? TCL Onetouch 5023 olabilir gibi geldi ama 3g. Bana 4-5g bir şey lazım ve mümkünse iyi görünen, boyutu büyük bir şey.

Geri